SmoothSalsaKidsStyle

Nye salsaer i praktiske klemflasker

Santa Maria lanserer to salsaer i praktiske klemflasker som alltid kan stå klare til bruk i kjøleskapet eller på bordet til enhver anledning. Begge variantene setter ekstra piff på maten for den som ønsker tacofølelsen enda oftere. Smooth Salsa Kids Style er i tillegg spesielt utviklet for barnemunnen.

Publisert

Smooth Salsa Kids Style.

Nordmenn elsker Tex-Mex. Kategorien vokste med hele 6,6 prosent i 2010 og har nå en verdi på nesten 900 millioner kroner i året, noe som gjør det til en betydelig varegruppe i norsk handel.

Taco er enkelt å lage og lett å samles rundt. Mange barn reagerer på sterke smaker og er skeptiske til biter i salsaen.

- Derfor lanserer Santa Maria Smooth Salsa Kids Style, en mild og fin salsa helt uten biter. Den andre nyheten heter Salsa Medium og er en smakfull salsa med mye tomater, fersk chili og løk. Begge de nye salsaene er helt uten sukker. Salsa i klemflasker er en stor nyhet i Norden og har mange fordeler. Det er både hygienisk, praktisk og fører til mindre søl. Det er bare å klemme i vei, sier Siri Eng, Markedssjef i Santa Maria Norge.

Anvendelig

Gode salsaer som alltid er tilgjengelige i kjøleskapet er enkle å ta fram for å sette god smak i sauser, gryter eller andre retter. Bytter man ut den vanlige ketchupen med salsa, gir det litt mer smak for eksempel på hamburgeren. Salsaen egner seg også til pommes frites, grillet kjøtt og grønnsaker.

Santa Maria Smooth Salsa Mild er en mild salsa. Glatt og fin, akkurat som barn liker. Ingen biter, bare god smak. I motsetning til vanlig ketchup er den ikke tilsatt sukker.

Santa Maria Salsa Medium er en tradisjonell salsa laget for store og små. Fyldig på smak og god konsistens med biter av tomat, løk og chili. Den er heller ikke tilsatt sukker.

Pris i butikk: 25 kroner

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS