LavamacStorkjøkkensenteret2

Nye vaskemaskiner fra Lavamac

De nye vaskemaskinene Lavamac AF Line er et resultat av 36 måneders arbeid av 43 ingeniører. Resultatet er ifølge den norske importøren Storkjøkkensenteret unikt.

Publisert

– Dette er maskiner som møter morgendagens krav til energiforbruk og hvor ytelse, ergonomi og design er satt i fokus. AF-modellene kommer i fem ulike størrelser fra 8 til 24 liter. Ny revolusjonerende trommel ”CASCADE” tilfredsstiller de krav vi setter til et optimalt vaskeresultat. I tillegg til denne revolusjonerende teknikken er det også fokusert på design og brukervennlighet. Designerne, som også designer Bang & Olufsen, er stolte av resultatet og stolte av å ha vært med på et unikt utviklingsprogram for Lavamac, skriver Lars Harby i Storkjøkkensenteret i en pressemelding.

Mindre vannforbruk

Videre heter det at: – Lavamac AF-maskinene er konstruert til å bruke veldig lite vann uten å redusere vaskeresultatet. Kvalitet, vannforbruk, strømforbruk og vaskeresultat er hovedkriteriene ved valg av maskin.

Lavamac importeres og distribueres i Norge av Storkjøkkensenteret, som nå består av avdelinger i Lillehammer, Drammen, Haugaland, Fredrikstad, Agder og Bergen, i tillegg til utvalgte forhandlere i andre deler av landet.

Utvalget hos Lavamac dekker alle behov for det profesjonelle markedet som vaskemaskiner, tørketromler, ruller, tørkeskap osv. Dette er maskiner som passer til alle fra profesjonelle vaskerier, rengjøringsbyråer, sykehus, sykehjem, hoteller, restauranter til små maskiner med myntnedkast til campingplasser og hybelhus. Som moppemaskiner kan disse leveres med understell m/innebygget lokasse.

Webside:www.storkjokkensenteret.no

Pressemelding

-----

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 42. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS