Haugen-Gruppen Tørsleffs bakepulver
Haugen-Gruppen Tørsleffs bakepulver

Nyhet i Norge Tørsleffs Bakepulver

1.september lanserte Haugen-Gruppen en nyhet til Tørsleffs bakevarer - Tørsleffs Bakepulver som anvendes i all slags bakverk og gir det ekstra løftet som trengs.

Publisert

Tørsleffs Bakepulver kommer i en sikker og praktisk plastboks som åpnes og lukkes, og står av seg selv.

Tørsleffs Bakepulver.

Under finner du andre Tørsleffs-produkter som Haugen-Gruppen selger

Vaniljestenger fra Tørsleffs

En vaniljestang er fylt med små, svarte vaniljekorn som skrapes ut og brukes direkte i desserter, is, gele og andre matretter. Når frøene er brukt opp, kan man koke kraften ut av selve stengene i f.eks. vaniljekrem. Kvaliteten på vaniljestenger bestemmes i hovedsak av antall frø og ferskhet. Jo lenger en vaniljestang er, jo flere frø får man ut av den.

Tørsleffs Bourbon Vaniljestenger er 17-18 cm lange, og er pakket i glassrør som er 100 prosent lufttette. Dette sikrer både et meget høyt innhold av frø og maksimal ferskhet.

Tørsleffs Vaniljesukker

Tørsleffs Vanila Vaniljesukker er fremstilt av to forskjellige typer vaniljestenger, en helt spesiell sirup og malt sukker. Dette gjør at det blir bedre smak og aroma enn konkurrerende produkter som ikke benytter ekte vanilje i det hele tatt, i tillegg til at produktet blir drøyere i bruk. Den naturlige vaniljen kan enkelt sees som svarte prikker i vaniljesukkeret.

På samme måte kan man se om det er benyttet ekte vanilje eller ikke i andre produkter – for eksempel vaniljeis.

Tørsleffs produkter selges og markedsføres i Norge av Haugen-Gruppen AS.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS