FindusSalatgrønnsaker

Nyheter fra Findus

Findus’ første nyheter dette året gir kjøkkensjefene mulighet til å lage flere spennende, sunne og komplette fargerike retter, heter det i en melding fra Findus.

Publisert

– I denne lanseringen ligger det fordeler for de fleste kundene innen storhusholdning. Nyhetene er meget fleksible og anvendelige i bruk på de aller fleste kjøkken. Alt fra à la carte til sous vide og kok-/server produksjon vil dra nytte av nyhetene her. Gjennom disse lanseringene fra Findus får kjøkkensjefene et enda bredere utvalg av nyheter til å inspirere sine menyer med på en enkel og rask måte. Nyhetene får du hos din lokale grossist, melder Bent Enoksen i Findus.

Blomkålbuketter, mini

De nye blomkålbukettene er ferdig kuttet og kan brukes både varme og kalde. De passer i supper, sauser, puréer, gratenger, gryter, salater eller som garnityr på mice en place på a la carte-kjøkkenet. Med dette får kjøkkenet lett tilgang på de små bukettene og kan tilberede og servere blomkål på nye måter (8,0 kg – 4 x 2 kg).

Grønn grønnsaksblanding

En frisk og grønn blanding med noen av de sunneste grønnsakene vi har. Grønnsakene er høstet og ferskfryst for at kjøkkenet skal kunne servere et produkt med best mulig smak og kvalitet. Blandingens komposisjon er egnet som garnityr til mange tallerkenretter og kanskje spesielt god sammen med hvit fisk og hvitt kjøtt. Kan også serveres kald i salat. (6 kg - 3 x 2 kg).

Salatgrønnsaker Provençale

Provençale passer inn i matlagingen og menyen til ethvert kjøkken. Med matfulle bønner i flere farger er det lett for gjestene å forsyne seg litt ekstra av denne nye salatblandingen. De tre bønneslagene gjør miksen rik på protein og fiber. Ditt kjøkken kan raskt servere mer, her er det bare å tine og servere. (4 kg – 2 x 2 kg).

Fiskerullade med crémeost og grønnsaker, 120 g

Med Findus fiskerullade får kjøkkenet nå en mindre størrelse som passer som lunsj i kantine, buffé eller som en mindre middagsporsjon. Den er fylt med en blanding av grønnsaker og crémeost. Kan også serveres kald (etter tilberedning) som forrett, fiskeanretninger på koldtbord eller som pålegg. (4,8 kg – 40 x 120 g).

Fisk med tomat og mozzarella, 160 g

Fisk med topping er populære retter på enhver meny fordi gjesten får både fisk, grønnsaker og saus på samme bit. Findus har valgt hvit hoki som fiskesort. Toppingen er en tomatbasert saus som inneholder biter av mozzarellaost. Fyllet holder godt på varmen og oppskriften er fri for tilsetningsstoffer. (5,12 kg).

Pommes Gourmet

Har en fin lys farge og er dyrket frem av noen av Norges beste potetbønder, kort vei fra Findus’ foredlingsanlegg i Vestfold. Denne potetløsningen er mer rustikk og du kan bruke den til dine beste retter på menyen. Findus forfriterer Pommes Gourmet i rapsolje og anbefaler at også kjøkkenet ditt friterer i den sunnere oljen. (10 kg – 5 x 2 kg).

Les også mer om nyhetene på www.findusfoodservice.no.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS