Friele Tonje Marie Schreiner produktsjef nett
Friele Tonje Marie Schreiner produktsjef nett

Nytt design på Friele Fairtrade kaffe

Kaffehuset Friele har gitt Fairtradekaffen fra Guatemala et ansiktsløft og håper at vår entusiasme for Fairtrade skinner gjennom emballasjen.– Vi ønsker at kaffen skal appelere til alle kaffeelskere og at den skal gi en aura av kvalitet, god smak og ansvarlighet, sier Tonje Schreiner, produktsjef i Kaffehuset Friele.

Publisert

Tonje Marie Schreiner, produktsjef i Friele, med den nye emballasjen. (Foto: Friele)

Kaffehuset Friele ønsker å beholde lojale Fairtrade brukere, men samtidig skille seg fra andre Fairtrade alternativer gjennom å bringe mer smaks- og produktbeskrivelser inn på pakningen.

Stolthet overfor produktet

– I denne prosessen var vi veldig opptatt av å fremheve den gode smaken og vår stolthet for produktet. Vi er ivrige Fairtrade-fans her på Kaffehuset Friele og vi følte den tidligere emballasjen ikke uttrykket dette godt nok. Å velge Fairtrade-kaffe er også å velge kvalitetskaffe, sier Schreiner.

Fruktig rundt smak

Den Fairtrade-sertifiserte kaffen kommer fra kooperativet Fedecocagua i Guatemala. Den dyrkes i høyder mellom 700 – 1400 meter over havet, som gir en fruktig, rund og frisk smak. En kaffe som passer til både hverdag og fest!

Den nye posen vil være i salg i løpet av oktober.

Powered by Labrador CMS