Rak Porselen Horeka
Rak Porselen Horeka

RAK, en bunnsolid leverandør

Eirik Hæhre i Horeka AS er strålende fornøyd etter et besøk på RAKs Europa-lager i Luxembourg.

Publisert

Eirik Hæhre og de andre ansatte i Horeka AS er strålende fornøyd etter et besøk på RAKs Europa-lager i Luxembourg. (Foto: Privat)

– Etter å ha vært så heldig å få tilbringe en dag på RAK`s (Ras Al Khaminah) europalager i Luxembourg, er konklusjonen klar. Rak porselen har kommet for å bli, og vi tror eventyret i Norge bare så vidt har begynt, opplyser Hæhre.

Imponerende logistikk

Han melder videre:

– Som på fabrikken i de forente arabiske emirater, er Europa-lageret utstyrt med svært moderne utstyr, som sørger for en imponerende lagerstyring. Utfordringene med stor vekst har personalet tatt på strak arm, og hovedlageret var et imponerende skue, med sin ryddighet og oversiktlighet til tross for enorme mengder porselen. Høy kompetanse hos lagermedarbeiderne som jobber over toskift fra 06-22 sørger for smidighet i de daglige leveranser.

– Ta del i suksessen

RAK-porselen.

– Vi i Horeka AS har aldri vært i tvil om verken kvalitet eller design på det fantastiske porselenet fra Ras Al Khaminah. Etter å ha fått se Europa-avdelingen på nært hold kan vi også slå fast at logistikk og leveringskvalitet er av tilsvarende klasse. Vi er derfor opprømt over å kunne la det norske markedet ta del i suksessen, sier Hæhre.

Powered by Labrador CMS