Ravioli Haugen-Gruppen NETT
Ravioli Haugen-Gruppen NETT

Ravioli ricotta og urter

Ravioli ricotta og urter er fersk frossen pasta med smak av agurkurter og ricotta. Det er Haugen-Gruppen som forhandler Surgital-produktet i Norge.

Publisert

– Ravioli med ricotta og urter har en smak som passer fint til både en god kremet saus eller en frisk tomatsaus. Pastaen er fryst i henhold til IQF-teknikk, hvilket betyr at den er stykkfryst og du får god kontroll på porsjonering i tillegg er den lett å jobbe med, forteller Stefan Tran, som er kategorisjef Haugen-Gruppen Storkjøkken.

Han forteller videre:

– Fersk frossen pasta passer til alle typer kjøkken. For det lille kjøkkenet får du kjapp servering med en koketid på 4-5 minutter og full kontroll på porsjonering. For det store kjøkkenet er det et produkt som også har gode varmholdningsegenskaper. Pastaen smaker også bra etter lang varmholdning som nykokt og den beholder sin fine spenst og konsistens.

En fin pasta som ikke trenger noen avansert saus, men smaker bra med litt god olivenolje eller en pesto. Den kan også med fordel brukes til en lun pastasalat med litt ruccola, pinjekjerner og en god spekeskinke med litt balsamico og olivenolje.

Surgital, som står bak produktet, er Europas eneste produsent av fersk frossen pasta som er anbefalt av Italienske kjøkkensjefers forening (FIC).

Basert på de beste råvarer, har de produsert pasta i 30 år og er i dag Europas største produsent av fersk pasta. Under varemerket Laboratorio Tortellini produseres pasta med opp til åtte egg per kilo pasta.

Produktet er tilgjengelig gjennom grossist fra og med 1. september.

Powered by Labrador CMS