SancerrePaulBuisse
SancerrePaulBuisse

Sancerre Paul Buisse

Hvitvinen Sancerre Paul Buisse er en frukig og aromatisk vin som egner seg spesielt til fisk og skalldyr.

Publisert

Maison Paul Buisse etablert seg middelalderbyen Montrichard i 1905 med 17 hektar. De samme hektarene dyrkes av produsenten i dag. I tillegg kjøper firmaet noe av druematerialet fra anerkjente bønder i området.

Med dette som base lages Sancerre Paul Buisse, som passer som aperitiff eller til fisk/skalldyr. Den skal også være egnet til ost. Vinen har en gul farge med en anelse grønntone.

Sancerre Paul Buisse 2010

Land/distrikt: Frankrike/Loire

Produsent: Paul Buisse

Druer: Sauvignon Blanc (100 %)

Alkohol: 12 %.

Serveringstemperatur: 9-11 grader

Pris: 140 kroner (Vinmonopolet)

Webside norsk importør: www.stenblom.no

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS