SancerrePaulBuisse

Sancerre Paul Buisse

Hvitvinen Sancerre Paul Buisse er en frukig og aromatisk vin som egner seg spesielt til fisk og skalldyr.

Publisert

Maison Paul Buisse etablert seg middelalderbyen Montrichard i 1905 med 17 hektar. De samme hektarene dyrkes av produsenten i dag. I tillegg kjøper firmaet noe av druematerialet fra anerkjente bønder i området.

Med dette som base lages Sancerre Paul Buisse, som passer som aperitiff eller til fisk/skalldyr. Den skal også være egnet til ost. Vinen har en gul farge med en anelse grønntone.

Sancerre Paul Buisse 2010

Land/distrikt: Frankrike/Loire

Produsent: Paul Buisse

Druer: Sauvignon Blanc (100 %)

Alkohol: 12 %.

Serveringstemperatur: 9-11 grader

Pris: 140 kroner (Vinmonopolet)

Webside norsk importør: www.stenblom.no

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS