Sandwinosamlebilde

Sandwino - årets konsept hos NorgesGruppen 2010

Sandwino ble nylig kåret til årets konsept hos NorgesGruppen i 2010. Sandwinokonseptet har gjennom 2010 befestet seg og blitt en kjempe suksess ute hos kunden, og er den nyheten som har hatt høyest omsetning i forhold til kategoriens størrelse i NorgesGruppen.

Publisert

- Sandwinokonseptet har bidratt til kategorivekst, har en høy grad av gjennkjøp og ikke minst er produktene i tråd med trenden innenfor sunnhet, nytelse og convenience kunne kategorisjefen i NorgesGruppen, Kristine Hartviksen, oppsummere.

Bedre variasjonsmuligheter

I tillegg påpekte hun at Sandwino er med på å gjøre driften ute på brukerstedene enklere og kundene har store variasjonsmuligheter med serien.

- At Sandwino har høy kvalitet både når det gjelder smak og holdbarhet og ikke minst favner hele markedet for storhusholdning og servicehandel var også utslagsgivende for kåringen, uttalte Hartviksen.

Fleksibilitet

Thomas Bjarkholm er meget tilfreds med utmerkelsen. Vi har brukt tid ute på brukerstedene og sett hva som er utfordringen til mange kjøkken. Ut fra det har vi kommet opp med en produktserie som har egenskaper som gir både mer fleksibilitet og effektivitet på brukerstedene.

Med Sandwino – ferdig stekt, tin og server-produktene slipper du å bruke ovn. De fleste av produktene er også ferdig skåret og på den måten slipper du å bruke kniv. I tillegg har serien produkter på hele brødskalaen – helt fra de lyse til de ekstra grove.

- Enklere logistikk

– Sandwinoproduktene er med på å sikre forbrukeren jevn og lik kvalitet på det som smøres. De fleste kjøkken har hektiske perioder gjennom dagen, og med et konsept som Sandwino hjelper vi kunden til en enklere logistikk, forklarer Thomas Bjarkholm.

- Fra 1. februar lanseres fire nye Sandwino produkter, og serien har da hele 12 ulike produkter. For de kundene som ønsker lager vi plakater og smøretips. Hele serien vil bli presentert på SMAK 2011, og det vil bli gode muligheter for å smake på årets konsept på vår stand der, uttaler Bjarkholm.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS