Grilling illustrasjon nett1

Satser på egen grillserie

Norges største produsent av industriell etanol, Kemetyl, satser på egen merkevare i sommer, og lanserer grillpakken BBQ 1-2-3. Pakken består av grillbriketter, tennvæske og Kemetyl Grill & Ovn-rens, slik at norske grillentusiaster får alt grilltilbehør i én pakke.

Publisert

Ole Petter Gjerustad i aksjon ved grillen.

– Vi ønsker å gjøre det enkelt for forbrukerne når de kjøper grillprodukter ved å samle alt i en grillpakke. Dessuten er det viktig for oss å få med vårt siste tilskudd i Kemetyls grillserie, Kemetyl Grill & Ovn-rens, produktet som gjør det enklere å holde grillen eller ovnen skikkelig ren, sier Mari Lie, produktsjef for Kemetyls grillserie.

Lie lover en komplett produktserie og butikkmateriell som skaper grillstemning og mersalg.

- Rens grillen tre ganger i sesongen

Ole Petter Gjerustad er kaptein for grillteamet Sviddmat.no, som vant NM i grilling i 2010 og som også var med NM i begynnelsen av juni.

Han anbefaler nordmenn å rense grillen tre ganger i sesongen med grillrens: Når sesongen starter, midt i sesongen og etter siste grilling.

Spray på grillrensen, la den virke i 30 sekunder, og vask eller spyl deretter godt av med hageslangen.

Kemetyl Grill & Ovn rens.

Børst grillen etter bruk

Grillkaptein Gjerustad anbefaler også å børste grillristen med grillbørste i stål etter hver gang den har vært i bruk.

– Hvis du renser grillristen etter hver gang sparer du mye tid i forhold til om du venter til neste gang du skal grille. Det er dessuten mye hyggeligere å komme til en ren grill, sier grillkapteinen i Sviddmat.no.

– Du rengjør jo stekepannen etter hver bruk! Selv om man er utendørs kan vi bruke samme kjøreregler som på kjøkkenet.

Etter endt grillsesong, kan Kemetyl Grill & Ovn cleaner brukes til rengjøring av ovn og den fjerner også effektivt sot på innsiden av peisglass.

Les mer på www.kemetyl.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS