Silent Ordering Mat og brikke1 - nett
Silent Ordering Mat og brikke1 - nett

Serveringsbrikken fyller 10 år

Mange har stiftet bekjentskap med Discover Systems’ serveringsbrikke, Silent Ordering System, på norske serveringssteder. Nå feires det at den har vært 10 år på markedet.

Publisert

Den lille serveringsbrikken brukes på mange norske spisesteder. (Illustrasjonsfoto: Morten Holt)

Brikken fra Odense-virksomheten Discover Systems er en av de oppfinnelser som bare er så enkel at den er genial.

Du finner i dag over 45 000 brikker på over 1000 serveringssteder i 15 land verden rundt. I både Danmark, Norge, Sverige, Nederland og Tyskland har brikken vært en ubetinget suksess, og den er også å finne på New Zealand og i Australia.

Les også: Stadig flere norske spisesteder velger Silent Ordering

Nordlige land

– Vårt marked er primært i Skandinavia, Tyskland og Nederland, forteller Peder Jørgensen, som er direktør i Discover Systems, og som har vært med helt siden starten for 10 år siden.

"

Peder Jørgensen med brikken. (Foto: Morten Holt)

– Brikken er blitt en del av hverdagen og en del av køkulturen. Vi har vært med på å skape et nytt behov, et behov som helt klart størst i de nordlige land, fortsetter Peder Jørgensen.

Utvikler seg

Discover Systems har siden starten satt søkelyset på Silent Ordering System, men bedriften i Odense har også andre produkter. Et av systemene er egnet for blant annet restauranter.

– Etter lang fartstid i denne bransjen vet vi en del om prosessene i en restaurant, og hva som fungerer. I 10 år har vi reist verden rundt og snakket med mange restauratører. Vi har lyttet til deres behov, og skapt løsninger. Vi hjelper til med øke effektiviteten, skape bedre og hurtigere prosesser, mindre stressede medarbeidere og implementere sunnere mat, sier Jørgensen.

Powered by Labrador CMS