RobertsonCabernetSauvignon

Sørafrikansk påskevin

Hva med å servere en sørafrikansk rødvin basert utelukkende på Cabernet Sauvignon i påsken?

Publisert

Robertson Cabernet Sauvignon BiB 2010.

Robertson Cabernet Sauvignon BiB 2010 er en vin som er egnet til mye; som for eksempel stek, stuinger av forskjellige slag, lam, vilt, pasta og også andre retter med rødt kjøtt. Den må betegnes som ”myk i kantene”, og har klare bærtoner og også undertoner av vanilje.

Jordsmonnet, der druene dyrkes, er dyp bløt høyslettejord med kalkholdig skifer. Druene i vinen kommer fra hele 43 utvalgte produsenter i Robertson Valley rett øst for Cape Town, et kjent vindistrikt i Sør-Afrika.

Robertson Cabernet Sauvignon BiB 2010

Land/distrikt: Sør-Afrika/Robertson Valley

Produsent: Robertson Winery

Druer: Cabernet Sauvignon (100 %)

Alkohol: 13 %

Serveringstemperatur: 16-18 grader

Pris: 370 kroner (Vinmonopolet)

Webside: www.engelstad.no

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS