StabburetPastakonsept

Stabburet med mange nyheter

Her kan du lese om de mange storhusholdningsnyhetene fra Stabburet, som ble lansert denne vinteren.

Publisert

Bjellands Fiskeboller i hvit saus

Bjellands gjør det enda enklere å sette fiskeboller på menyen og lanserer serveringsklare Bjellands Fiskeboller i hvit saus som er like god som hjemmelaget.

Knasende sprø Grandiosa-nyhet

En helt ny Grandiosa med knasende nachochips, kjøttdeig og salsasaus. Stabburet Burgergrill 100 gram: Stabburet Beefwrap har blitt konseptualisert til Stabburet Burgergrill. Like enkelt å spise/håndtere som en pølse.

Chicago Pizza

Nå relanserer Stabburet Chicago Pizza relanseres med ny bunn som er enda saftigere enn før, men som samtidig har en sprø og god skorpe. I tillegg har de ferdigtoppede pizzaene nå ustekt ost og kjøtt som gir et friskere utseende og et ferskere produkt. Kommer i smaksvariantene renskåret skinke 40 cm og speket pepperoni 40 cm, samt forstekt pizzabunn med saus i 40 og 30 cm.

Stabburet Ost & Skinketoast 100g

Er mer crispy og har en rund og god smak av ost, skinke, og kryddersmør.

Stabburet Ovnsbakt Leverpostei

Ovnsbakt leverpostei som er helt fri for allergener. Dette er en ekstra saftig og smøremyk leverpostei med rund og mild smak.

Stabburet Pastakonsept

Består av Fusilli pastaskruer som er ferdig kokt til al dente singlefryst og tre fryste pastasauser i briketter à 5g; Bolognese, Carbonara med bacon og en krydret Tomatsaus. Sausene er helt ferdige og trenger kun oppvarming, enten i convectionovn eller i gryte. Pastaen skal ikke kokes men varmes i convectionovn i 2 minutter fra frossen tilstand, eller tines og legges direkte i salatbaren. Fryst distribusjon sikrer lang holdbarhet (9-12 mnd) og lite svinn da kort tilberedningstid gir mulighet for å tilpasse mengden i forhold til behov.

Stabbur-Laks 40g

Et nytt smøremykt laksepålegg med biter av varmrøkt laks. Ett beger inneholder hele 70 % laks, hvorav 9 % er varmrøkt laks.

Stabbur-Makrell Grovhakket 170g

Kombinasjonen av Stabburets mest populære format (den originale boksen), og deres nest største smaksvariant (grovhakket), er resepten for et nytt medlem i Stabbur-Makrell familien.

Nora Naturlig Lett

Nora Naturlig Lett syltetøy relanseres med lettåpnet lokk. I tillegg lanseres også en ny variant; Nora Naturlig Lett Moste Jordbær. Undersøkelse viser at 60 % foretrekker jordbærsyltetøy uten biter. Syltetøyet inneholder like mye bær (45 %), inneholder ingen kunstig søtning og er sukkerredusert.

Nora Syltetøy og Desserter

Nora har gledet generasjoner av nordmenn med sin gode og naturlige smak. Nå kommer Nora Syltetøy 9,5 kg og Nora Desserter 9 kg med et nytt og bedre spann. Det rektangulære spannet er mer plasseffektivt i forhold til både transport og lagring, i tillegg til at det har bedre barriereegenskaper.

Webside:www.stabburet.no

"
Powered by Labrador CMS