Tank Design og Mack hedret på Expo

Den nye ølserien fra Macks Ølbryggeri AS er foreløpig knapt å få kjøpt her til lands, men nylig ble den hedret under den prestisjetunge Pentawards på Expo i Shanghai. Macks tradisjonsserie er en ølserie for kjennere. Bokøl og GullMack inngår i serien som skal selges på Vinmonopolet over hele landet.

Publisert

De to produktene fra henholdsvis 1883 og 1986 har blitt relansert på nye flasker og med helt nytt design. Tank Design i Tromsø har stått for utformingen nylig ble utkåret til et av verdens beste i kategorien “alkoholholdig drikke”.

Utdelingen av kanskje verdens viktigste pakningspris foregikk på den belgiske paviljongen under Expo i Shanghai.

– Vi er svært stolte over denne prisen, og at vårt samarbeid med Tank Design nok en gang har blitt belønnet med et høythengende designpris, sier produktsjef i Mack, Cathrine Giæver.

Dette er naturligvis veldig stort for oss Oppmerksomheten vi får her nede er et resultat av en langsiktig og bevisst satsing på identitets- og pakningsdesign fra vår side. Det siste året har det vært stadig økende interesse internasjonalt for det vi driver med hjemme i Tromsø, er Bjørn Viggo Ottem i Tank Design.

Pentawards

Pentawards er den første og eneste verdensomspennende konkurransen som utelukkende er viet pakningsdesign i alle dets former. Innpakning for mat, drikke og andre produkter fra hele verden blir vurdert av en internasjonal jury som bedømmer arbeidene ut fra kreative kvaliteter. Ved å delta i Pentawards får man sammenlignet designarbeidene sine med formgivere fra hele verden, og selve prisen er et solid kvalitetsstempel, et bevis for høy kvalitet og kompetanse.

Les mer om kåringen her

Tank Design

Tank Design ble startet i Oslo i 1999, og etablerte et eget selvstendig kontor i Tromsø i 2002. Tank er i dag totalt 18 designere med bred erfaring innen profildesign, pakningsdesign og skjermdesign.

Macks Ølbryggeri

I 1877 grunnla Ludwig Mack verdens nordligste bryggeri, og startet dermed et industrieventyr langt nord for polarsirkelen. I dag, 133 år senere, er Mack kanskje landsdelens sterkeste merkevare, og produserer øl og mineralvann under kjente varemerker som Mack Pilsner, Arctic Beer, smrprty, Arctic Water og Solo.

Les mer på www.mack.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS