Lilleborg Swingo 755B nett
Lilleborg Swingo 755B nett

Taski Swingo 755B - maskin for mellomstore gulvflater

Taski er inne i en aktiv periode med utvikling av og forbedringer på sine gulvvaskemaskiner. I januar ble swingo 1650B lansert, og i august kom den nye Swingo 150E. Nå lanseres Swingo 755B for mellomstore gulvflater. Maskinen er en oppgradering av tidligere Swingo 750.

Publisert

Nye Taski Swingo 755B. (Foto: Lilleborg Profesjonell)

”Den nye modellen er batteridrevet og har fått et nytt og mer kraftfullt design. Den blitt enda mer brukervennlig samtidig som de samme gode egenskapene og funksjonene som på utgående modell er videreført. For eksempel fremdrift på hjulene fremover og bakover, vedlikeholdsfrie batterier, integrert batterilader BMS, CSD doseringssystem, gule vedlikeholdspunkter, sikkerhet og minst like god ergonomi for operatør. Arbeidsbredden er 43 cm”, heter det i en pressemelding fra Lilleborg Profesjonell.

I tillegg er det følgende forbedringer: Tankvolumet øket fra 33 til 40 ltr. Det betyr færre stopp for tømming og fylling. Nalen er endret til V-form som gir bedre oppsug og tørrere gulv. Nalopphenget er endret til ”klikk-systemet” som kjent fra Swingo XP og 1650, og den kan heves og senkes med foten.

Swingo 755B er også utstyrt med en Eco-funksjon som reduserer støyen fra sugemotoren. Med Eco-funksjonen aktivert er lydnivået kun 58 dB(A). Den er derfor egnet for bruk på dagtid.

Webside: www.lilleborgprofesjonell.no

"
Powered by Labrador CMS