NorturaGildesalamikuvert

Vårnyheter fra Nortura Proff

Her er noen av nyhetene fra Nortura Proff i mai.

Publisert

Kjøttboller

Baconboller.

Nå lanseres kjøttboller i tre nye varianter; Gilde Baconboller, Gilde Lammeboller og Prior Kylling- og kalkunboller med spinat og gulrot. Kjøttboller kan kombineres med det meste, det er enkelt å tilberede og enkelt å servere. De er ferdig stekt, tines og varmes lett. Passer til tapas, småretter eller pausemat. Populært på barnemeny. Lammebollene og kylling- og kalkunbollene er svinefrie og kan spises av alle.

Tapaspølser

Gilde Tapaspølse Chistorra.

Tapas er i vinden som aldri før. Gilde serverer deg to nye pølser med inspirasjon fra internasjonalt kjøkken. Gilde Tapaspølse Krakower har inspirasjon fra Polen. Den er krydret med pepper, ingefær, koriander, karve og hvitløk. Fungerer på en tapasbuffet, men også som en spennende frokostpølse. Inneholder 79 prosent grovkvernet kjøtt.

Gilde Tapaspølse Chistorra har inspirasjon fra Baskerland og Spania. Det er en krydret pølse der vi har hentet inspirasjon fra den spanske Chistorra-pølsen. En kokt, søt og litt hot versjon. Chistorraen er krydret med paprika, pepper, hvitløk og allehånde. Pølsen har en kjøttandel på 78 prosent.

Gilde Løkgrill

Gilde løkpølse i ny utgave i form av en grillvariant uten skinn, som passer på rullegrillen. Løkgrillen holder seg lenge på rullegrillen og trenger lite ”tilsyn”.

Variér tilbehøret for mer spennende smak; topp for eksempel med salsa, rømmedressing, mangochutney eller pico de gallo. Kan også serveres i wraps med "taco-tilbehør". Tips til kantinen: Server med ratatouille som "Dagens rett".

Krainerpølse.

Gilde Krainerpølse

En pølse med inspirasjon fra slovensk Krainerwurst. Pølsen er grov og kjennetegnes med krydder som vårløk, løk, hvitløk, ingefær og koriander. 78 prosent kjøttinnhold.

Kuvertpålegg

Nå lanseres endelig med kuvertpakninger av kjøttpålegg, egnet i kantiner og i små kjøkken.

Kuvertpakning med to skiver kokt skinke.

Det er to av markedets bestselgere, Gilde Kokt skinke og Gilde Salami, som du nå finner i kuvertpakninger. Singelpakket og gir alltid ferskt pålegg. Effektivt og arbeidsbesparende for kjøkkenet. Klart til bruk – brukervennlig og hygienisk.

Kyllingfilet med vårløk

Prior lanserer et magert og rent kyllingpålegg med kun 2 prosent fett. Pålegget har smak av vårløk. Pålegget passer godt på buffé eller i påsmurt og wraps. Server gjerne med fruktig garnityr som jordbær og mango.

Gilde Krydret Storfepålegg

Storfepålegg.

Internasjonalisering av markedet gjør at etterspørselen etter pålegg uten svinekjøtt er økende.

Gilde lanserer nå en påleggsnyhet av rent storfekjøtt med en smakfull og fargerik krydderkant av gulrot, pepper og paprika. Pålegget er magert med 4 prosent fett.

Powered by Labrador CMS