Whirlpooldesign
Whirlpooldesign

Whirlpool former fremtidens kjøkken

Stilren design, innovative materialer og forførende farger. Rationaissance er navnet på trenden som ligger til grunn for Whirlpools gjennomgripende satsning på design. En satsning som kommer til å forandre vårt syn på kjøkkenet.

Publisert

Rationaissance handler om en gjenoppdaget interesse for funksjonelle og rasjonelle aspekter av formgivning. En design som balanserer det stilrene mot det sofistikerte, det rasjonelle mot det elegante.

Rationaissance innebærer et søkelys på rene og enkle former, innovative materialvalg og moderne teknikk – samt et forlokkende utvalg farger.

Minimalistisk design og moderne funksjonalisme er stikkord for en form bygget på rene og enkle linjer. Det er symmetri og balanse som skaper en harmoni, og alle unødvendige detaljer er kuttet ut.

"Stilrenhet og fokus på brukervennlighet kjennetegner Whirlpools produkter, noe som ikke minst kommer til uttrykk i Glamour-serien. Eksempelvis har den innebygde ovnen i Whirlpools Glamour-linje blitt belønnet med to av designverdenens mest prestisjefylte priser, IF Award 2009 og som Honorable Mention i Red Dot Design Award 2010", heter det i en pressemelding.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS