Moe Aljaff
Moe Aljaff

Brooms & Hatchets-bartender til internasjonal finale

Moe Aljaff ble i begynnelsen av november vinner av den norske utgaven av Bacardí Legacy. Også i forrige utgave var det en bartender fra baren på First Hotel Grims Grenka som vant den norske finalen, nemlig Mathias Alsén.

Publisert

Nå har Moe Aljaff sjansen til å vinne den attraktive tittelen som global vinner av Bacardí Legacy. Verdensfinalen arrangeres i San Francisco 22. til 24. april 2016.

Aljaffs drink Golden 93 har dermed mulighet til å bli en Bacardí-klassiker, siden formålet med konkurransen er å oppdage nye drinker med potensial til å bli like berømte som Bacardí Mojito, Bacardí Daiquirí og Bacardí Cuba Libre.

Les også: Grims Grenka-bartenderen Mathias Alsén i stor internasjonal finale

Vinnerdrinken

Den norske vinnerdrinken ved navn Golden 93 består av Bacardi Carta Oro, dulce de leche og lime.

– Bacardi Legacy føltes riktig for meg fra dag en, jeg er veldig glad og fornøyd med resultatet, sier Moe Aljaff, Brooms & Hatchets, Oslo.

Bacardí Legacy ble startet i 2008 med det formål å oppdage nye cocktails som har potensial til å bli fremtidige klassikere, akkurat som Bacardí Mojito, Bacardí Daiquirí og Bacardí Cuba Libre.

Må være tidløs

For å bli godkjent som en sann «Legacy»-cocktail må drinken være perfekt balansert og tidløs. Tidligere vinnere har sett sine drinker få en plass i Bacardís eksklusive portefølje med ikoniske drinker basert på Bacardí-rom.

– Det var helt tydelig at Moe Aljaff var grundig forberedt til konkurransen. Det å skape en cocktail som mange liker og som samtidig er unik krever mye arbeid og tankevirksomhet. Med karismatisk og selvsikker scenenærvær ga han en fantastisk presentasjon av sin drink Golden 93. Kombinasjonen av Moes personlighet og drinkens potensial gjorde at juryen enstemmig kunne kåre ham til vinner, sier Alex Ruas, Trade Ambassador for Bacardí i Norge.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS