Q-meieriene Norges største melkekartong

Norge største melkekartong

Med en sju meter høy melkekartong inviterer Q-sjefen Bent Myrdahl Oslos befolkning og forbrukerne til å bestemme over meieriet sitt. – Vi er til for forbrukerne, og nå har vi lagt makten i deres hender, sier Q-sjefen Bent Myrdahl.

Publisert

<strong>Foto: Bård Gudim
</strong>

På Jernbanetorget har Q-Meieriene laget det som må være Norges største melkekartong. Der inviteres forbrukerne til å komme med ideer til nylanseringer, samt at man kan stemme over om man vil ha helmelk på stor kartong.

– Vi i Q-Meieriene ønsker å være ditt og folkets meieri. Hos oss skal vi alltid lytte til meninger, forslag og tips fra alle der ute. Det er forbrukerne som bestemmer hos oss. Vi håper å høre fra Osloborgerne, sier Q-sjefen.

Epost fra Hanne ble til Q-Meierienes nye kartong

Nå lanserer Q-Meieriene nye produkter fordi forbrukeren Hanne sendte Q-Meieriene en hyggelig mail. Hun og familien hennes drikker mye melk og spurte om Q-Meieriene ikke burde lage Ekstra Lettmelk på stor kartong. Meieriet laget jo bare Lettmelk.

– Vi tenkte, ja hvorfor ikke la forbrukerne bestemme. En stor takk til Hanne fra alle oss i Q-Meieriene, sier Q-sjefen.

Ideen om Skummet melk 1,75 liter kom fra Lene. Hun fortalte at hun, mannen og jentene deres drikker mye skummet melk, og hun ønsket seg en kartong slik at det ble lettere for henne å bære hjem melken fra butikken. Hun sa også at hun neppe kunne være den eneste som ønsket seg dette.

– Hanne var ikke den eneste, men definitivt den første som tipset oss om dette. Vi håper flere vil gjøre det samme. Vi vil gi Lene og familien en stor takk for dette, sier Myrdahl.

Oppfordrer tilkontakt

Myrdahl selv har jevnlige nettmøter på Facebook hvor 1000 vis av forbrukerne deltar i debattene. Nå oppfordrer han folk til å engasjere seg enda mer i det lille meieriet.

– Vi er til for å skape konkurranse og gi norske forbrukere et bedre og smartere varer. Dette klarer vi ikke selv, derfor oppfordrer vil folk til å ta kontakt og komme med sine ideer, sier Q-sjefen Bent Myrdahl.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS