Baileys jul Chocolat Luxe

Baileys lanserer smaken av jul

Kremlikøren Baileys er nå tilgjengelig med to smaker som er skreddersydd for julen. De nye variantene er Baileys Orange Truffle med smak av appelsinsjokolade, og Baileys Chocolat Luxe med eksklusiv belgisk sjokolade innpakket i en gullflaske.

Publisert

Baileys Chocolate Luxe.

Produsenten Diageo sine nysatsninger er utviklet for å skape samme ekte smaksopplevelsen man får når man spiser en bit appelsinsjokolade eller biter inn i en ekte belgisk sjokolade. Kombinasjonen av førsteklasses ingredienser gir de to produktene en fantastisk smak, samtidig som den rike, silkemyke smaken av tradisjonell Baileys er bevart.

Baileys

* Baileys Irish Cream er en irsk whisky- og fløtebasert likør laget av ”Gilbeys of Ireland”. * Det benyttes ingen konserveringsmidler ved produksjonen da alkoholinnholdet bevarer fløten. * Fløten som benyttes er fra Glanbia, et av Irlands største meierier. Selskapet har i over 30 år produsert melken som blir til fløten i produktet. * Ideen til produktet kom i 1971 da det irske selskapet ønsket å presentere noe for det internasjonale markedet. * Navnet Baileys har ingenting med de som laget drikken å gjøre, men er derimot inspirert av Baileys Hotel i London.

Baileys Orange Truffle (70 cl): 235 kroner (Vinmonopolet)

Baileys Chocolat Luxe (50 cl): 200 kroner (Vinmonopolet)

Diageo.com

Powered by Labrador CMS