Culina ny hjemmeside

Culina med digital satsning

Nylig hadde Culina lansering av 500 produktnyheter, denne gangen presentert på en ny flate; Culina.no. Culina har trykket og gitt ut Culinaboka hvert tredje år. Hvis de hadde fulgt syklusen, skulle det vært en ny, knæsjfarget, Culina-bok på vei ut til kundene nå, men i stedet har selskapet hatt søkelyset på å pusse opp og ruste opp Culina.no denne gangen.

Publisert

– Tiden var overmoden for å presentere Culina skikkelig på nett. Kundene gir oss klare tilbakemeldinger på at nettet er stedet der de søker etter informasjon, og flere og flere ønsker også å handle på nett, sier markedssjef Kathrine Starheim.

Samme prinsipp som Culina-boka

– Produktene er strukturert etter samme prinsipp som vi kjenner fra Culina-boka, med porselen, glass, bestikk etc. som menypunkter, som igjen har undermenyer. Vi har laget et godt produktsøk, der du kan søke på varenummer, hele eller delvise, tekster, størrelser etc. Og inne på produktene har vi lenker til produsent, bruksanvisninger eller annen produktinformasjon, sier Starheim, og fortsetter:

– Vi har forsøkt å gjøre den nye nettsiden så brukervennlig og praktisk som mulig, og ser klart fordelene med en digital katalog, der man kan ha oppdatert informasjon til enhver tid. Det er viktig å understreke at Culina.no ikke kommer til å erstatte salgsapparatet vårt, de vil jobbe på samme måte som før, men i nettbutikken kan kunder lage seg huskeliste, og snu tidligere ordre etc. – uten å måtte ringe.

For å bli kunde i nettbutikken kreves et organisasjonsnummer, samt en godkjenning fra Culina-forhandler.

Nyheter

Nye buffet-produkter fra Culina.

– Blant produktnyhetene denne gang, finner du en rekke spennende ting i kategorien servering/buffet. Vi har hatt en enorm pågang fra hoteller og kantiner, som har klare ønsker og ideer om hvordan de vil presentere mat på en buffet, behovene blir stadig mer kreative og varierte. Porselen har lenge vært dominerende på buffet, nå ser vi at materialvalg varierer mye mer. Melamin, treverk, stein, og gjerne i kombinasjon, legger hun til.

Hun forteller videre:

– På det dekkede bord ser vi litt av det samme, og her er også fargene kommet tilbake. Steelite’s Craft har vært på markedet i et års tid nå, men er stadig like populært.

Ny serie fra ConGusto: Earth.

– Figgjo kommer med en rekke nye dekorer, og vårt eget ConGusto får også en serie med farger. Det skal være rustikt og formene er myke, og ikke nødvendigvis symmetriske.

Alle nyhetene, og hele Culinas vareutvalg finner du på Culina.no, den nye siden vil være åpen fra 11. mars 2015.

Les mer på Culina.no (ny nettside fra torsdag 11. mars)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS