MAX shakes

Nye shakes-varianter fra Max

Max lanserer nå – i god tid før sommervarmen slår inn for fullt, to nye smaker: Luksusshake Pære og Espresso Caramel. Smaken Espresso Caramel er Max-medarbeidernes egen blanding, som opprinnelig kommer fra at de selv eksperimenterte med ulike smaker i sine shakes. 

Publisert

Max’ sjefskokk Jonas Mårtensson får ofte spørsmål om nye smaker.

– Det er kjempemorsomt å se at så mange gjester liker våre shaker. De nye smakene føles helt riktig, hvor pære er en frisk smak med pærebiter i. Espresso Caramel er også veldig god og har dessuten en morsom historie, sier han.

Medarbeidernes egen smaksblanding

Smaken Espresso Caramel er nemlig Max-medarbeidernes egen blanding, som opprinnelig kommer fra at de selv eksperimenterte med ulike smaker i sine shakes.

Espresso Caramel er en klar favoritt blant våre medarbeidere, som vi ville ta videre til våre gjester. Kaffesmaken passer veldig godt med den søte colasausen og isen. Samtidig er den kald og svalende, som er akkurat hva man vil ha en varm sommerdag, sier Jonas Mårtensson.

Fem forskjellige

Max luksusshakes består av myk is som blandes med melk og bær, frukt eller annen smak. For at den luksusaktige shaken skal bli enda bedre, tilsettes krem på toppen. Luksusshakes finnes fra før med smakene blåbær, sjokolade og jordbær.

Max luksusshakes Pære og Espresso Caramel ble lansert i Max-restaurantene fra 23. april.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS