Hilde Veum Veronika Landskonferansen

Snart påmeldingsfrist for Landskonferansen 10

1.og 2. november arrangeres Landskonferansen ´10 på Scandic Oslo Airport, der kunnskapsminister Kristin Halvorsen er en av dem som inntar talerpodiet. – For tredje året på rad samles ledere knyttet opp mot horeca- og reiselivsbransjen. Påmeldingsfristen er 15. september, opplyser rekrutteringsrådgiver i NHO Reiseliv, Hilde Veum.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Morten Holt

– Dette er møteplassen for ledere i hotell-, restaurant- og reiselivsnæringen, faglærere, rådgivere, medlemmer i yrkesopplæringsnemnder, de faglige råd, opplæringskontor, fagopplæringskontor, prøvenemnder og alle andre som arbeider for en kompetent og lønnsom hotell-, restaurant- og reiselivsnæring, opplyser Hilde Veum i NHO Reiseliv.

Ønsker du gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no. Klikk her

Kompetansebygging

"

Arrangører av Landskonferansen ’10,fagsjef kompetanse og rekruttering Veronika Vian (til venstre), rådgiver rekruttering Hilde Veum

Konferansen er nasjonalarena for læring, kompetansebygging, erfaringsutveksling og å knytte kontakter og fremme samarbeid mellom skole og næringsliv innen kokk-, servitør-, resepsjons- og reiselivsfag.

De foregående konferansene har hatt over 150 deltakere.

Les mer om Landskonferansen her

Innledere

"

Kunnskapsminister Kristin Halvorsen kommer til Landskonferansen 2010.

Blant de som skal holde innlegg er nevnte Kristin Halvorsen (temaet ”Samarbeid for samarbeid”), Laila Berge (leder FOHR – Foreningen for

Paul Chaffey.

opplæringskontorer i hotell, restaurant og reiselivsfagene, med temaet ”Hva kan opplæringskontorene hjelpe skoler og bedrifter med”), Geir Rune Larsen (Fagnettverk for restaurant og matfag i Sør-Trøndelag med temaet ”Vi dekker til fest”), Per Arne Tuftin (direktør for reiseliv med temaet ”Status for reiselivet”), Espen Lyndhaug (Samarbeidsrådet for Yrkesopplæring med temaet ”Nytt fra SRY") og og Paul Chauffey (administrerende direktør i Abelia med temaet ”Hvordan kan skole og bedrift bruke sosiale medier for å nå ungdommen”).

Les mer om selve programmet her

Meld deg på Landskonferansen ’10 her

"
Powered by Labrador CMS