Vestfold Fugl Niels Otto Hansen og Elin Johnsen

Vestfold fugl vokser formidabelt

Restaurantkunder spiste mer kylling i fjor enn året før. Nesten hver fjerde kylling som serveres kommer fra Vestfold fugl. Omsetningstallene fra hotell, restaurant og kantinemarkedet viser at Vestfold fugl, i Stokke kommune, Vestfold, hadde nok et godt driftsår i 2009.

Publisert

Vestfold Fugl, her representert ved Niels Otto Hansen og Elin Johnsen, vokser. (Foto: Morten Holt)

Nesten 40 prosent økning i volum og en økning i markedsandelen på 3,6, er gode tall for Vestfold fugl. Nesten hver fjerde kylling som spises på restauranter kommer nå fra Vestfold fugl, heter det i en pressemelding fra firmaet.

– Vi er fornøyde med å kapre markedsandeler, og vi tror ikke det stopper her, sier en optimistisk salgsdirektør i selskapet, Niels Otto Hansen.

Samarbeid med Geir Skeie

Maiskyllingbryst fra Vestfold Fugl.

– Gode råvarer er det viktigste, samtidig som vi har arbeidet mye med produktutvikling, sier markedssjef Elin Johnsen i Vestfold Fugl.

Hun er særlig stolt av samarbeidet med mesterkokken Geir Skeie, som har ført til mange nye produkter i sortimentet. I tillegg samarbeider bedriften godt med kundene, og tilbyr gjerne spesialutviklede produkter av kylling og kalkun.

– Godt samarbeid med kundene er nok noe av årsaken til den gode fremgangen, sier Elin Johnsen.

Nøkkelhull på "alt"

At kylling og kalkun er sunt, vises igjen i produktkatalogen til Vestfold fugl.

– Vi kan sette nøkkelhullmerking på de aller fleste produktene våre. Og med kunder som har fokus på nøkkelhull, sunnhet og lite fett vil våre produkter bli foretrukket, sier Elin Johnsen i Vestfold fugl.

Også andeprodukter

Det er ikke bare det hvite kjøttet som tilbys kresne restaurantkunder. Nå leverer også Vestfold fugl ulike produkter av and.

Vestfold Fugl AS er en del av Cardinal Foods- konsernet, som har følgende andre datterselskaper: Norsk Kylling AS, Jærkylling AS, Arne Magnussen AS og Den Stolte Hane AS.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS