Trondheim brygger Nidarosdomen
Trondheim brygger Nidarosdomen

Trøndersk Reiselivskonferanse neste uke

Om lag 200 personer har meldt sin forhåndsankomst til Trøndersk Reiselivskonferanse, som arrangeres neste uke. Trøndersk Reiselivskonferanse arrangeres hvert annet år, i samarbeid mellom Trøndelag Reiseliv og NHO Reiseliv Midt-Norge. Årets konferanse har temaet ”helhetlige reiselivsopplevelser”, med søkelys på samspill, matopplevelser, salg og nye medier.

Publisert

Neste uke arrangeres Trøndersk Reiselivskonferanse. (Foto: Trondheim.no)

"I år har vi virkelig greid å samle store deler av reiselivet i Midt-Norge – Trøndelag. Dette er rekord. Det kommer bedrifter også fra Møre & Romsdal og fra Jämtland/Härjedalen", meldes det fra arrangørene.

Prisutdeling på Britannia

På programmet står en rekke spennende foredragsholdere, samt Reiselivets festaften på Britannia Hotel, der det trønderske reiselivet skal feire og hedre seg selv.

Under Reiselivets Festaften på Britannia skal det deles ut priser til Trøndelags mest kreative, historiske, eventyrlige og hemningsløse reiselivsprodukter, i tråd med markedsføringen av Trøndelag som reisemål.

Britannia Hotel i Trondheim. (Foto: Morten Holt)

Kompetanseløft

– Trøndelag er full av flotte reiselivsprodukter, men noen av disse skiller seg ut ved å ha det lille ekstra, og disse ønsker vi å påskjønne med premier spesiallaget av Nidarosdomens Restaureringsarbeider, sier reiselivssjef May Britt Hansen i Trøndelag Reiseliv.

I tillegg til hederlig omtale og unike prisstatuetter, vil vinnerne også få et kompetanseløft i form av kurs i sosiale medier. Det har strømmet på med nominasjoner gjennom sommeren og frem til nå og det er mange gode kandidater med spredning i begge fylkene til prisene.

I den nye profilen for reiselivet i Trøndelag, markedsføres Trøndelag som reisemål med begrepene kreative, historiske, eventyrlige og hemningsløse Trøndelag, som retter seg mot henholdsvis Trondheim, Historiske Trøndelag, Verdensarven Røros og Kyst og kystkultur.

I motsetning til tradisjonell reiselivsmarkedsføring, setter ikke markedsføringen av Trøndelag søkelys på hva turister kan beskue, men vil vise hva du kan gjøre og oppleve når du besøker regionen.

Meny 2010

Samtidig med Trøndersk Reiselivskonferanse arrangeres også ”Meny 2010” i Trondheim Spektrum med flere utstillere enn noensinne, og med NM i Kokkekunst.

Rica Nidelven har tre kokker med i NM i kokkekunst på hjemmebane i 2010. (Foto: Rica Nidelven)

Norges Kokkemesteres Landsforening i samarbeid med Trondheim Kokkenes Mesterlaug inviterer til det 21. NM i Kokkekunst. Konkurransen foregår i Trondheim Spektrum under Storhusholdningsmessen Meny 2010. Vinneren av NM er Norges representant i Nordisk Mesterskap i 2011.

Se programmet her

De som ikke kan delta på konferansen vil ha mulighet å følge den på livestream på Facebook

"

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS