Geir Skeie nærbilde

Vestfold Fugl viderefører samarbeidet med Geir Skeie

Vestfold Fugl videreføre samarbeidet med mesterkokken Geir Skeie, som vant Bocuse d`Or Europe i Stavanger 2008 og Bocuse d`Or i Lyon i 2009. Han skal blant annet bidra i produktutviklingen.

Publisert

- Geir Skeie vil nå ta større del i produktutviklingen sammen med Vestfold Fugl, som vil resultere i flere spennende produkter i 2011 og 2012, opplyser Elin Johnsen i Vestfold Fugl.

Samarbeidet mellom Vestford Fugl og og Geir Skeie ble inngått like før Geir tok gull på hjemmebane i Bocuse d'Or Europe i Stavanger 2008.

Vestfold Fugl har fulgt han frem mot Bocuse i Lyon 2009, og fortsetter nå altså samarbeidet med mesterkokken, som åpner egen sesongrestaurant i Sandefjord til høsten.

Produktutvikling

- Geir vil nå ta større del i produktutviklingen sammen med Vestfold Fugl, som vil resultere i flere spennende produkter i 2011-2012, opplyser Elin Johnsen hos Vestfold Fugl.

Les også: Vestfold Fugl vokser formidabelt

Les mer på Vestfold Fugls hjemmeside

Les også: Geir Skeie vant Bocuse d'Or Europe på hjemmebane

Les også: Geir Skeie med norsk gull i Bocuse d'Or 2009 i Lyon

"
Powered by Labrador CMS