iPhone

Vi bruker iPhone til mat- og hotellsøk

– Veldig mange bruker iPhonen for å finne mat og overnattingstobud, fastslår Tommi Larsen, leder for mobil utvikling i Eniro. De sju mest brukte søkeordene på Gule Siders iPhone-applikasjon handler om mat, servering og overnatting.

Publisert

De fem mest brukte søkeordene på Gule Siders iPhone-applikasjon handler om mat.

En fersk landsdekkende undersøkelse fra TNS Gallup utført for Gule Sider, avslører hva vi gjør når vi bruker Internett fra mobilen.

Ni av ti nordmenn har mobil med Internett-tilgang. Vi bruker det til å finne reiseinformasjon, nyheter, hverandre, men det et mat- og overnattingssøk som topper listen.

Hva Gule Sider-appen brukes til

Parallellt med TNS Gallup-undersøkelsen har Gule Sider undersøkt hva vi bruker Gule Sider-appen for iPhone til.

– De fem mest brukte søkeordene på Gule Siders iPhone-applikasjon handler om mat. Restauranter, kebabbarer og pizzatilkjøring er de tre mest populære. Alle vitner om at mobilen brukes enten på farten eller kanskje fra sofaen, sier Larsen.

Mest brukte søkeord

De mest brukte søkeordene benyttet i Gule Siders iPhone-app fra lanseringen i desember 2009 og frem til og med mai 2010:

1. Restauranter. 2. Kebab-barer. 3. Kaffebarer. 4. Pizzatilkjøring. 5. Matbutikk. 6. Restaurant. 7. Hoteller. 8. Taxiholdeplasser. 9. Bensinanlegg. 10. Dansesteder.

Powered by Labrador CMS