Ferie illustrasjon strand Lofoten1
Ferie illustrasjon strand Lofoten1

Hvilket norsk sted blir internasjonal stjerne?

Tettsteder og kommuner over store deler av landet har meldt seg på i kampen om å bli location for Lindeman’s nye internasjonale inspirasjonsfilm. Den australske vingiganten Lindeman´s så til Norden da de skulle finne et innspillingssted for en inspirasjonsfilm for sin rosévin.

Publisert

Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Etter en innledende konkurranse der Norge slo ut Sverige, gikk Lindeman´s ut med en oppfordring til lokale turistbyråer, kommuner og andre ildsjeler som brenner for hjemstedet sitt, om å melde sitt kandidatur gjennom å laste opp bilder på et eget nettsted.

Blant stedene som nå er med i kampen, er alt fra Vesterålen i nord til Hardanger i vest til Kristiansand i sør.

– Fantastisk Norgesreklame

– Norge har så mange utrolig vakre og spennende steder at det å velge blir et luksusproblem, og det blir spennende å se hvilket sted blir valgt, sier Caroline Strömfelt, som er ansvarlig for Lindeman’s i Norge.

Stedet som blir valgt, vil bli brukt som inspirasjon for Lindeman´s kommunikasjonsplattform for rosévinen. Det betyr at blir valgt stedet virkelig kan bli satt på kartet dersom stedet skulle stikke av med seieren foran konkurrentene.

– Filmen vil bety fantastisk reklame for stedet som blir valgt og kan potensielt nå mennesker rundt omkring i verden, sier Strömfelt.

Innspilling til sommeren

Lindeman´s har satt opp en egen nettside Lindemanssummersearch.com der stedene som deltar i konkurransen kan vise hva de har å by på.

Hvem som helst – enten det er turistkontoret, lokale ildsjeler eller bare noen som synes de vet om det perfekte stedet – kan enkelt laste opp sine bilder.

Vinneren blir kåret av Lindeman´s Norden-kontor sammen med den internasjonale ledelsen. Stedet som vinner, kan regne med storfint filmbesøk til sommeren.

– Nordisk natur- og kulturlandskap, kledd i sen vår- eller sommerdrakt, er perfekt i samspill med vår rosévin. Vi på Norges-kontoret ble derfor veldig glade da Lindeman’s internasjonale ledelse informerte om at filmen skal spilles inn et eller flere steder her i Norge, sier Caroline Strömfelt, som er ansvarlig for Lindeman’s i Norge.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS