J Bedford nett

Whiskykongen har abdisert

Etter over 20 år har Jimmy Bedford abdisert som amerikansk whiskykonge. Kollegaen Jeff Arnett overtar som Master Distiller hos Jack Daniel's Distillery.

Publisert

Arnett har store sko å fylle. Bedford har hele 20 år bak seg som Master Distiller, og har jobbet for Jack Daniel's i nærmere 40 år.

I løpet av denne tiden har han opparbeidet seg en kultstatus i USA som få andre kan matche. Han vil også bli husket som mannen som økte det årlige salget av Jack Daniel's fra fire til ti millioner kasser.

Sjuende Master Destiller

Arnett har vært involvert i alle områder av produksjonsprosessen i løpet av sine sju år på destilleriet, og har gått i lære hos både Bedford og daglig leder Tommy Beam. Arnett blir selskapets sjuende Master Distiller totalt.

Han har allerede uttalt at han gleder seg til å føre Jack Daniel's-tradisjonen videre, og lover å følge opp Jack Daniel's velkjente mantra: Every day we make it we'll make it the best we can.

Fakta Jack Daniel's:

Jack Daniel's-distilleriet i Tennessee regnes for å være USAs eldste, og whiskyprodusenten er kanskje aller mest kjent for sin Tennessee Whiskey No. 7. I disse dager lanseres denne i treliter på Vinmonopolet.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS