Fristelser fra fjellet Mikael Forselius
Fristelser fra fjellet Mikael Forselius

Fristelser fra Forselius og fjellet

Rørosregionen er kjent for sine sterke tradisjoner omkring lokalprodusert mat, særpregede råvarer og sine kulinariske kvaliteter. Det har Mikael Forselius tatt fatt i i sin nye bok "Fristelser fra fjellet".

Publisert

Mikael Forselius med ny bok. (Foto: Tom Gustavsen)

Mikael Forselius har gjennom en årrekke vært en av de fremste Røros-ambassadørene, og en nasjonalt profilert forkjemper for gode, ekte, norske råvarer.

Og naturligvis en mesterkokk som imponerer med sine gode retter.

Profilert kokk

Forselius kjenner vi også blant annet som en av vinnerne fra Smaken av Norge på TV2, han har vært Årets Bondelagskokk, frontfigur for Bondens Marked og som profilert kokk i flere av landets største aviser.

Han slo virkelig gjennom i kokke-Norge da han var kjøkkensjef på Rica Nidelven Hotel i Trondheim. Siden har han vært en tur innom Stiklestad Hotel før han dro tilbake til Røros og Røros Hotell, Vertshuset Røros og Kaffestuggu.

Fra turmat til festmiddag

Nå deler han sine beste oppskrifter og sine favoritter i kokeboka “Fristelser fra fjellet”.

"

Boka Fristelser fra fjellet - av Mikael Forselius.

"Her finner du alt fra enkle forretter og turmat, til festmiddager og lekre desserter. Noe for enhver sesong, enhver anledning og med noe for de fleste uansett hvor lidenskaplig opptatt du er av matlaging.Boka er dessuten et eventyr av vakre bilder, kultur- og råvareinformasjon og en kilde til inspirasjon på kjøkkenet", heter det i en pressemelding.

Boka er i salg fra lørdag 4. desember.

Fristelser fra fjellet

Forfatter: Mikael Forselius

Antall sider: 140

Forlag: Breidablikk Forlag, Røros (www.breidablikk.net)

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS