Ostepolse-Stabburet
Ostepolse-Stabburet

Norges beste ostepølser

Ostepølsene fra Stabburet Storhusholdning er Norges beste. Det viser i alle fsall en fersk undersøkelse gjennomført av Opinion, skriver Fastfood.no på nett.

Publisert

Produktansvarlig Theodor Espelid - fornøyd med resultatet av Opinions undersøkelse.

I desember 2010 gjennomførte Opinion en smakstest fra de tre største aktørene; Stabburet, Leiv Vidar og Gilde. 450 ivrige forbrukere som spiser pølser minimum en gang i måneden gav sin mening, og kåret Stabburets ostepølse til sin favoritt.

Undersøkelsen viser at nærmere 80 prosent sier at de likte Stabburets ostepølse ganske eller svært godt, mens rundt 60 prosent likte Gilde og Leiv Vidar sine ostepølser. Dette innebærer at ca 20 prosent flere likte Stabburets ostepølse sammenlignet med konkurrentenes. Vinnerpølsen er saftig, kjøttfull og inneholder masse biter av Jarlsberg ost, og den er selvfølgelig aller best med bacon rundt.

–Stabburet Ostepølse er vår aller mest solgte pølse, og den mest populære pølsen i kiosk og bensinstasjoner med en markedsandel på over 40 prosent. I 2010 solgte vi over 4 millioner ostepølser, noe som tilsvarer en forburkerverdi på rundt 180 millioner kroner. Jeg er kjempestolt over å kunne, med hånden på hjerte, si at vi har Norges beste ostepølse, sier produktansvarlig Theodor Espelid.

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS