SantaMariaTapasBrieEscabeche

Tapas fra Santa Maria

I Spania heter det tapas, i Tyrkia kalles det meze og i Mexico er navnet for småretter antojitos. Santa Maria lanserer nå ett nytt, spennende alternativ for deg som ønsker å unne deg det lille ekstra - Tex Mex Tapas.

Publisert

Hele det nye tapaskonseptet fra Santa Maria.

Konseptet består av moderne tapasvarianter med inspirasjon fra Mexico og Latin-Amerika. Ni nye produkter hjelper deg å trylle frem småretter i en fei som garantert vil imponere dine gjester.

Imponer dine gjester

Cherry Pepper med limemousse.

– Vårt nye tapaskonsept er helt unikt på det norske markedet, og den største lanseringen vi har gjort siden taco kom til Norge for 20 år siden. Nå kan du virkelig imponere på kjøkkenet med Tex Mex tapas. Du kan lett overraske dine gjester med lekre småbiter på 1-2-3 til enhver festanledning. Kun fantasi setter grenser, sier Siri Eng, markedssjef i Santa Maria Norge.

Familiemåltid

Tex Mex og taco er i dag mest kjent som et familiemåltid.

Tex Mex Tapas er tenkt som en mer «voksen» og mer sofistikert måte å spise Tex Mex på, enten du skal ha gjester til full middag på lørdag eller kos for to på tirsdag. Passer perfekt som tiltygg i coctailselskapet.

Tapas fra Santa Maria; Brie Escabeche.

Tapas er fortsatt en av de hotteste trendene i den internasjonale restaurantverdenen. Mange små retter med stor variasjon av smaker og interessante kombinasjoner fra kjøkken over hele verden. Santa Marias nye Tex Mex Tapas har alt dette.

Sortimentet består av ni nye produkter som enkelt kan forvandles til små imponerende retter. Til mingling, som forrett eller til festen.

Produktene

Tostaditos og Quadritos er tynne og crispy tortillas og chips som blir gode småretter med ulike ingredienser på.

Quesadilla Bread fylles med godsaker og stekes eller grilles.

• Tre spennende toppings som setter smaken: Escabeche, Pumpkin Seed & Chili Pesto og Mango Mojo.

• Sprøe og hote Red Jalapeño Halves eller myke og milde Cherry Peppers som kan fylles med for eksempel kremost eller oliven.

Tapas Spice Mix – en ny kryddermix med meksikansk touch.

Powered by Labrador CMS