Horeca-kassasystem3
Horeca-kassasystem3

Techband - et sikkert kassasystem

Norwolf AS-Billettbånd Norge har lansert kassasystemet Techband, et system som er skreddersydd for hotell- og utelivsbransjen. Systemet er blitt enda mer aktuelt etter avsløringen av kassasnusket i TV2-dokumentaren Nattens Konger denne uka.

Publisert

- I forbindelse med avsløringene i TV2-dokumentaren Nattens konger om unndragelser grunnet for dårlig kassasystemer, vil vi gjerne påpeke at Techband-systemet er

testet i utelivet, med gode referanser fra horecabransjen angående sikkerhet og brukervennlighet, uttaler daglig leder Tommy Hyving i Norwolf AS Billettbånd Norge, som leverer systemer til over 1600 arrangører i Norge.

Vil endre norsk lovverk

Finansminister Kristin Halvorsen har uttalt at hun vil endre loven etter at Dokument2 denne uka avslørte hvordan restaurant- og utelivsbransjen fusker med kassaapparater. En ny lov vil innebære at restaurantene kun kan bruke apparater myndighetene har godkjent.

- Det er helt opplagt at vi må se på hvordan vi kan kontrollere disse kassaapparatene bedre, sier finansminister Kristin Halvorsen (SV) til TV 2.

I Sverige har Skatteverket brukt store ressurser på å avdekke fusk med kassaapparater. Uanmeldte kontroller i den svenske restaurantbransjen har avdekket at sju av ti kasser har vært manipulerte. Nå endres lovverket i Sverige.

Hvis en ny lov blir innført i Norge, kan det føre til at titusener av kassaapparater må skiftes ut eller få installert et tilleggsprogram.

Kontroll

- Techband-systemet er skreddersydd for hotell- og utelivsbransjen. Systemet leveres klargjort og komplett klart til bruk for hoteller og utelivsnæringen, og perfekt som all inclusive for hoteller og covercharge i utelivsbransjen. Du oppnår full kontroll med techline, sier Hyving.

Systemet.

* skriver ut rivsikre billettbånd i plast med valgfritt trykk

* skriver ut garderobelapper

* skriver ut mat- og drikkebonger

* skriver ut strekkoder

* skriver ut pris, dag, dato og valgfri logo

* programmerer 9 hurtigvalg (1-9) på frittstående tastatur med LCD skjerm

- mm

- Men det beste av alt, brukeren bestemmer selv hva som skal stå på hver utskrift i tillegg til deres egen logo og budskap til enhver tid, forteller Tommy Hyving.

Norwolf AS- Billettbånd Norge er i dag en av landets ledende leverandør av billett- og kontrollsystemer til over 1600 arrangører.

Websider: www.bbnorge.no eller www.norwolf.no

Powered by Labrador CMS