FiggjoEkorn
FiggjoEkorn

18 vårnyheter fra Figgjo

Figgjo lanserer denne våren 18 nye produkter, som spenner fra nyskapende Figgjo Front til Figgjo Tilbehør. – Med Figgjo skaper du Changing tables, kombiner og varier, utforsk de mange muligheter Figgjo porselen gir. Figgjo er designet for det profesjonelle kjøkken, vi skal inspirere med produkter og løsninger som hever opplevelsen av det fullkomne måltid, opplyser markedssjef Marianne Fedde Liland.

Publisert

Nye Front produkter

Figgjo Ekorn.

Figgjo Front er Figgjos mest nyskapende produkter, og denne våren lanserer vi tre nye.

Figgjo Spinn er en stor tallerken på hele 33 cm med en bølgende fane og en topp i midten. Tallerkenen gir en spennende muligheter for kokken hvor maten legges rundt tallerkens midtpunkt. Tallerkenen har mange bruksområder, alt fra supper, ulike ris – og pastaretter til servering av f.eks. frukt.

Figgjo Ekorn har en organisk form som kan minne om nøtter. De egner seg godt til serving av en liten prestarter, forrett eller mellomrett, men også til smør, krydder, olje eller tapas retter. Figgjo Ekorn finnes i to størrelser 10cl og 26 cl.

Figgjo Sylinder.

Figgjo Boller

Figgjo Sylinder er tre små sylinderformede boller med volumene 38cl, 16cl og 5cl. De er flotte til alt fra tapas menyer, til desserter som crème brulé og som tilbehørsprodukter. Figgjo Sylinder stabler godt inni hverandre, men har ingen stablekant.

Figgjo Boks består av 5 firkantede boller og en tallerk (se under Figgjo Kombinasjonstallerker). Alle har et stramt formspråk og er meget rettvinklede. Produktene har ulike volum og bruksmuligheter, fra kuvert til buffetservering. Den kraftige kanten gjør at de passer også godt sammen med de nye produktene Figgjo Sylinder og Figgjo Ekorn.

Nytt Figgjo Tilbehør og Figgjo Gastronorm

Figgjo Mugger.

Mugger i tre ulike størrelser uten hank. Muggene har volum på 30 cl, 15 cl og 8 cl, og passer godt til fløte, melk, dressinger, soyasaus etc.

Plastlokk i to nye størrelser for Gastronorm 1/1 og 2/4. Lokkene beskytter maten fra opplegging til servering. Lokkene kan brukes opp ned under fatet for å bygge høyde på en buffet.

Ny Figgjo Kombinasjonstallerk og

Figgjo Kombinasjonskopp

Figgjo Boks er en tallerk med utallige muligheter. Den har en stor og helt flat spiseflate, og maten kan legges fritt rundt på hele tallerkenen.

Figgjo Boks.

Den er også velegnet til å sette andre produkter på og kan også fungere som et lite porselensbrett. Tallerkenen er flott sammen med de andre fem Figgjo Boks i en buffet. Tallerkenen stabler godt.

Kopp 1260GH er en klassisk cappuccinokopp med volum på 22cl. Koppen uten hank egner seg blant annet svært bra til cupping og fungerer også som en liten bolle.

Les mer på Figgjos hjemmeside

"
Powered by Labrador CMS