Frima Vario Cooking Center (1)
Frima Vario Cooking Center (1)

Banebrytende for det profesjonelle kjøkken

Myhrvold Storkjøkken og Maestro Storkjøkken lanserer Frima VarioCooking Center, et helt nytt konsept for profesjonelle kjøkkenet.

Publisert

Frima VarioCooking Center er et helt nytt konsept for profesjonelle kjøkkenet. (Foto: Maestro Storkjøkken)

"Det koker, steker, frityrsteker og koker med trykk. Innebygget intelligens overvåker tilberedningsprosessen helt automatisk og forteller kokken når han må utføre handlinger. Kan settes på over nattkoking. Programvaren er basert på systemet i Rational SelfCooking Center og er lett gjenkjennelig og meget enkelt å bruke", heter det i en melding.

Frima VarioCooking Center oppnår 200 °C på 90 sekunder, og opprettholder innstilt temperatur også når pannen er fylt med mat.

Temperaturkontrollen er nøyaktig og sikrer at ingenting brenner fast eller koker over. Du kan også koke melkeretter uten antydning til overkoking eller fastbrenning, og det uten at du må bruke tid på å overvåke prosessen.

VarioBoost

Det nye varmesystemet, VarioBoost, gjør Frima VarioCooking Center dobbelt så rask som tradisjonelle koke-/stekeapparater. VarioBoost gir full varmeeffekt til pannebunnen i løpet av sekunder.

Den variable kraftreserven øker stekekapasiteten med over 40 prosent sammenlignet med tradisjonelle stekepanner. Porene lukkes øyeblikkelig og væsken beholdes i produktet. Dette gir stor reduksjon i stekesvinnet (inntil 20 %) i forhold til tilberedning i vanlige stekepanner. Samtidig reduseres tilberedningstiden kraftig fordi det ikke er noe lekkasje av væske fra produktene som stekes.

Enkel installasjon

Installasjonen er svært enkel, kobles direkte til vann og avløp. Gulvbrønn er unødvendig.

Morten Moe i Maestro Storkjøkken AS opplyser at de har installert et Frima VarioCooking Center i sitt demonstrasjonskjøkken og er klare til å vise nyheten.

Myhrvold Storkjøkken AS

Myhrvold Storkjøkken AS er importør av Frima VarioCooking Center. Maestro Storkjøkken AS, som en del av Myhrvoldgruppen, forhandler produktet i Hedmark, Oppland og Valdres.

På Sørlandet representeres Myhrvold Storkjøkken av Cena Buestad AS.

For øvrig er Myhrvold Storkjøkken AS landsdekkende og har egne avdelinger i Bergen, Trondheim og Narvik. Myhrvold Storkjøkken AS er totalleverandør av storkjøkkenutstyr.

Les mer på Maestro Storkjøkkens webside

Les mer på Myhrvold Storkjøkkens webside

"
Powered by Labrador CMS