BremyktNY
BremyktNY

Bremykt i nytt flerbruksbeger

Det er ikke lenger bare innholdet i Bremyktpakken som har flere bruksområder, nå kan også begeret brukes på flere måter. – Vi hadde tre overordnede mål da et nytt beger for Bremykt skulle utvikles. Begeret skulle både kunne gjenbrukes, gjenvinnes og være enkelt å bruke, forteller Cathrine Bronken, miljøengasjert kvalitetsleder i Fjordland.

Publisert

Det nye begeret kan vaskes i oppvaskmaskinen og brukes til flere formål når Bremykt-pakken er tom.

– Jeg har brukt begeret til å fryse ned selvplukkede blåbær. Andre i familien har brukt begeret som matboks sier Bronken.

Bare plast

Begeret er nå i kun ett material – plast. Ønsker du ikke å bruke begeret igjen oppfordrer hun til at begeret gjenvinnes sammen med plastavfallet.

Bremykt egner seg godt til både steking, baking og som smør på brødskiva. Bronken har vært opptatt av å ivareta alle brukergruppers behov.

– For de av våre brukere som har mistet fingerstyrke har det vært litt vanskelig å få av ”folien” som dekker margarinen. Nå har vi laget et lite hull i folien slik at man kan stikke noe spisst inn i hullet og lett dra av folien, forteller hun.

Endret konsistens

Til sist er konsistensen på Bremykt blitt enda bedre. Bremykt kan stå på frokost- eller lunchbordet enda lenger enn tidligere før det blir for mykt.

En ny fremstillingsmetode er årsaken til at Bremykt både er smøremyk rett fra kjøleskapet og holder seg lenge i romtemperatur. Som følge av forbedringene er gulfargen litt lysere enn før.

Men Bremyktsmaken er akkurat som før, heter det i en pressemelding.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS