Cantina Rossa Pinnevin
Cantina Rossa Pinnevin

Ny Cantina Rossa i ny innpakning

Cantina Rossa, også kjent som ”pinnevinen”, er lansert i en helt ny utgave i Bag-in-Box. Designet er nytt og innholdet er også mer rendyrket vare.

Publisert

Cantina Rossa på boks.

Tidligere ble en del av druene til Cantina Rossa innkjøpt av gode naboer til produsenten Zaccagnini.

Nå har familiebedriften imidlertid bestemt at alle druene skal komme fra deres egne vinmarker.

Fyldigere vin

Resultatet er en rikere og fyldigere vin med mye fruktsmak. Fornyelsen og foredlingen av Cantina Rossa markeres med et nytt design som er hentet fra storebror på flaske.

Grunnen er ganske enkelt at det nå i praksis er den samme vinen. Pinnen på flasken er faktisk skåret av vinstokkene i vinmarkene til familien Zaccagnini. Det er med andre ord en liten kvist fra en av Montepulciano-drueplantene som brukes til å lage de beste røde vinene i Abruzzo-området.

Et symbol

Denne lille pinnen er derfor et symbol på familiens tilknytning til jordbruket og et signal om at dette er en ekte vin fra Abruzzo slik naturen selv har skapt den. Pinnevinen har en sødmefull fruktighet, fyldighet og frisket som gjør den svært allsidig.

Vinen kan fint drikkes uten noe mat og til som pizza og taco, eller til mer gjennomarbeidede retter av svin, oksekjøtt og vilt. Frem mot jul kan du gjerne prøve den til ribbe.

Hjemme i Abruzzo er dette for øvrig favorittvinen til det lokale lammekjøttet.

Land/distrikt: Italia/Abruzzo

Produsent:Zaccagnini (Cantinazaccagnini.it)

Pris: 350 kroner (Vinmonopolet)

Les mer på Bestbuys.no

"
Powered by Labrador CMS