StabburetFrokostpølse

Nyheter fra Stabburet

Her noen av Stabburets nylanseringer for storkjøkkenet denne våren.

Publisert

Stabburet Frokostpølser

Stabburet Frokostpølser.

Stabburet Frokostpølse (7g) er en liten pølse som passer til frokosttallerkenen så vel som til barnemenyer og andre gode pølseretter som pølseform og pølsegryte.

Pølsens størrelse gjør det enkelt å variere mengden per porsjon.

Stabburet Chiliburger

Stabburet Chiliburger.

Dette er en grov og saftig hamburger som er krydret med biter av chili og jalapeño.

Chiliburgeren er utviklet spesielt for de som liker mye smak. Stabburet Chiliburger veier 160 gram og er basert på Stabburet Original Hamburger.

Stabburet Kyllinglasagne

Stabburet Kyllinglasagne er laget av ferske pastaplater med fullkornsmel, kyllingkjøttdeig i en krydret tomatsaus og toppet med bechamelsaus og ost. Nyheten kommer i 1/3 gastronormform (1,5 kg), som passer til både store og små brukersteder.

Idun Pizzadressing

Idun Balsamicodressing.

Kjølt dressing spesialtilpasset pizza. Den er laget med rømme, og har tydelig smak og biter av hvitløk og gressløk.

Dressingen kommer i praktisk 800 grams flaske. Fyll dressingen i porsjonsbeger uten søl eller sett ut dressingen slik at forbruker selv kan påføre dressingen på pizzaen.

Idun Balsamicodressing

Idun Balsamicodressing er laget med extra virgin olivenolje, kvernet pepper og hvitløk, og kommer i porsjonspose á 22g til displayesken.

Denne lanseringen utvider sortimentet på Idun innen kuvertdressing, som i dag består av Idun Rømmedressing, Idun Fransk dressing og Idun Thousand Island.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS