Norsk hotellhøgskole Jubileumsbok4

Bransjens julegave

Norsk hotellhøgskole feirer sine 100 første år i 2012. Dette er blitt markert på ulike vis gjennom året, og nå før jul gir også skolen ut en jubileumsbok, «Norsk hotellhøgskole 100 år», skrevet av Sverre Thon og Øyvind Sirevaag. Den omfatter en samling av de viktigste epokene til hotell- og reiselivsnæringen i Norge.

Publisert

Jubileumsbok fra Norsk hotellhøgskole.

Boken dokumenterer skolens barndom og oppblomstring frem til i dag. Julie Mjelva tok de første skrittene og åpnet dørene til landets første fagutdanning med et seks måneders intensivkurs.

I dag, 100 år senere, kan Norsk hotellhøgskole stolt uteksaminere studenter på bachelor-, master- og doktorgradsnivå.

Les også: Bransjebastion i 100

Stavanger – reiselivets hovedstad

Stavanger er blitt selve hovedstaden for hotell- og reiselivsutdanning, og NHS er i dag verdens nest eldste utdanningsinstitusjon innenfor dette fagområdet.

Norsk hotellhøgskole sørger fortsatt for at bransjen kvalitetssikres med engasjerte, kreative og kompetente medarbeidere.

Les også: NHS – en verden av muligheter

Les også: NHS feirer og markerer 100-årsjubileet

Hedrer de som hedres skal

"


I år feirer vi den mangfoldige, dynamiske og turbulente historien til en skole som hele tiden hatt som mål å bli best.

Jubileumsboken hedrer betydningsfulle personligheter og fremtredende ledere som alle startet sin karriere på Norsk hotellhøgskole. Hotellbransjens vekst i Norge er skildret med autentiske bilder, og boken gjenspeiler en drivende og offensiv bransje.

Dette er en minnebok for alle. Både for dem som har et varmt hjerte for hotell- og reiselivsnæringen, og for dem som elsker gode bøker.

Pris: 450 kroner

ISBN: 8276601540

Du kan kjøpe boka på Sisbok.no

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS