Horeca omslag 02 09 nett

Horeca nummer 2 på vei

Årets andre utgave av Horeca er på vei til abonnentene. En stor del av dette nummeret er viet to store begivenheter for bransjen siden siste nummer, nemlig Smak09 på Norges Varemesse og Bocuse d`Or i Lyon.

Publisert

Horecas førsteside nummer 2 2009. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)

Bocuse d`Or i Lyon ble en ny norsk suksess. Geir Skeie fulgte opp seieren i Bocuse d`Or Europe i Stavanger sist sommer med ny overlegen seier i Frankrike i slutten av januar.

I dette nummeret av Horeca kan du lese mer om hva som skjedde, hva Geir Skeie tenker nå, og om at Solvolds i Sandefjord i disse dager serverer Geir Skeies Bocuse-meny i restauranten i Vestfold.

Messesuksess

Smak09 på Lillestrøm ble en suksess. Nesten 30 000 mennesker besøkte den store bransjemessen, og det er betydelig flere enn det arrangørene hadde håpet på. Vi har fulgt alle arrangementene, prisene, utmerkelsene og seminarene i tillegg til å besøke en del utstillerne på messen.

I denne utgaven er det 15 siders lesestoff fra messen.

Typebedrift

Typebedrift i Horeca nummer 1 er Quality Airport Hotel Stavanger på Sola.. Hotellet kan vise til meget gode resultater i Choice-systemet.

Vi har også portrettert hotelldirektør Lars Roalkvam.

Tannfisk

Arktisk torsk er en norsk vinner i fiskemarkedene på alle kontinent. Nå skal antarktisk tannfisk vinne det norske gourmetmarkedet.

- En krysning av kveite og breilflabb. Med en konsistens som gjør at fileten tåler mer varmholding enn begge de to og de fleste andre hvitfisker. En spennende råvare som vi kokker liker å jobbe med, sier Lars Erik Underthun på Spisestedet Feinschmecker. Les mer i Horeca nummer 2.

Spesiallagede ølglass

I tillegg til flere andre store artikler, deriblant om spesiallagede glass for øl, er det ellers mange sider med vanlig fast småstoff i form av våre spalter Kontinental Bar, Bransjenytt, Nytt om navn, Produkter, Websiden og Verden Rundt.

Lesertur til Sør-Afrika

Du kan også lese nærmere om en planlagt lesertur for Horecas abonnenter.

Vi er nå i full gang med planleggingen av en inspirasjonstur til Sør-Afrika, der vi skal besøke restauranter, hoteller og vingårder/produsenter, for å nevne noe.

God lesning!

Ønsker du å abonnere på Horeca, klikk her

"
Powered by Labrador CMS