Horeca omslag 06 09 nett

Horeca nummer 6 på vei til abonnentene

Horecas sjette nummer i år er nå på vei til abonnentene. I denne utgaven kan du blant annet lese om Vega Havhotell og om erteinnhøsting i Vestfold. Nummeret har også en stor bolk i forbindelse med Østlandske Storhusholdning, som arrangeres i Hamar i oktober – i tillegg til mye annet interessant lesestoff for ansatte i horecabransjen.

Publisert

Førstesiden på Horeca nummer 6 2009. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Etter at ekteparet Anne og Jon Aga kjøpte hotellet på Viksås på Vega i 2003, har de klart å skape en suksessbedrift på øya Vega, en times båttur utenfor Brønnøysund.

Vi har besøkt det spennende hotellet helt ute ved havgapet.

Du kan lese mer om Vega Havhotell i Horeca nummer 6

Bli abonnent på Horeca nå

Østlandske Storhusholdning

Østlandske Storhusholdning arrangeres for åttende gang 14. og 15. oktober.

I år har storhusholdningsmessen satt rekord i antall utstillere, og messegeneral Konrad Sel tror på over 2000 besøkende.

I denne utgaven av Horeca finner du standkart og oversikt over utstillere, i tillegg til annet interessant stoff om messen.

Typebedrift

Pris og plassering til beste for gjesten. Likevel et hotell som oppleves som personlig. Hotellverten er alltid tilgjengelig. Det er P-Hotels-konseptet i et nøtteskall, beskrevet med de tre viktigste p’ene, forklarer daglig leder Birgit Helen Nesheim. Altså et budsjetthotellkonsept, med lav pris som det synligste i profilen.

P-Hotels er vår typebedrift denne gangen.

Norsk på Kypros

Når norske turister går lei gresk sydenmat, søker de til Berta Ravnås og ektemannen Sotiris Papadopoulos i Agia Napa.

Der får de hjemmelagede kjøttkaker i brun saus og norsk laks med sandefjordsmør – og på bestilling lager Berta også komle.

Rogaland-kvinnen har bodd på Kypros siden 1993, og drevet den populære restauranten Odin sammen med sin kypriotiske ektemann i over 16 år.

Restaurantkonge på Fosen

Med en 85-retters eksotisk meny, supplert med trønderske kjøttkaker, skinkesteik, spekemat og innherredssodd, skal Picasso Restaurant og Caffebar lykkes hvor alle forgjengere har mislyktes, på Verraparken i Malm.

Brødreduoen Hide og Kamaran Kader har snudd opp ned på alle gamle forestillinger om kafé- og restaurantdrift i et litt gammelmodig nordtrøndersk bygdesamfunn, og blitt nye restaurantkonger på Fosen. Kamaran Kader er også vårt portrett i nummer 6 2009.

Faste spalter

I tillegg til flere andre store artikler, er det ellers mange sider med vanlig fast småstoff i form av våre spalter Bransjenytt, Nytt om navn, Produkter, Websiden og Verden Rundt.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her.

"
Powered by Labrador CMS