
Horeca nummer 6 på vei til abonnentene
Horecas sjette nummer i år er nå på vei til abonnentene. I denne utgaven kan du blant annet lese om Vega Havhotell og om erteinnhøsting i Vestfold. Nummeret har også en stor bolk i forbindelse med Østlandske Storhusholdning, som arrangeres i Hamar i oktober – i tillegg til mye annet interessant lesestoff for ansatte i horecabransjen.
Førstesiden på Horeca nummer 6 2009. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Etter at ekteparet Anne og Jon Aga kjøpte hotellet på Viksås på Vega i 2003, har de klart å skape en suksessbedrift på øya Vega, en times båttur utenfor Brønnøysund.
Vi har besøkt det spennende hotellet helt ute ved havgapet.
Du kan lese mer om Vega Havhotell i Horeca nummer 6
Østlandske Storhusholdning
Østlandske Storhusholdning arrangeres for åttende gang 14. og 15. oktober.
I år har storhusholdningsmessen satt rekord i antall utstillere, og messegeneral Konrad Sel tror på over 2000 besøkende.
I denne utgaven av Horeca finner du standkart og oversikt over utstillere, i tillegg til annet interessant stoff om messen.
Typebedrift
Pris og plassering til beste for gjesten. Likevel et hotell som oppleves som personlig. Hotellverten er alltid tilgjengelig. Det er P-Hotels-konseptet i et nøtteskall, beskrevet med de tre viktigste p’ene, forklarer daglig leder Birgit Helen Nesheim. Altså et budsjetthotellkonsept, med lav pris som det synligste i profilen.
P-Hotels er vår typebedrift denne gangen.
Norsk på Kypros
Når norske turister går lei gresk sydenmat, søker de til Berta Ravnås og ektemannen Sotiris Papadopoulos i Agia Napa.
Der får de hjemmelagede kjøttkaker i brun saus og norsk laks med sandefjordsmør – og på bestilling lager Berta også komle.
Rogaland-kvinnen har bodd på Kypros siden 1993, og drevet den populære restauranten Odin sammen med sin kypriotiske ektemann i over 16 år.
Restaurantkonge på Fosen
Med en 85-retters eksotisk meny, supplert med trønderske kjøttkaker, skinkesteik, spekemat og innherredssodd, skal Picasso Restaurant og Caffebar lykkes hvor alle forgjengere har mislyktes, på Verraparken i Malm.
Brødreduoen Hide og Kamaran Kader har snudd opp ned på alle gamle forestillinger om kafé- og restaurantdrift i et litt gammelmodig nordtrøndersk bygdesamfunn, og blitt nye restaurantkonger på Fosen. Kamaran Kader er også vårt portrett i nummer 6 2009.
Faste spalter
I tillegg til flere andre store artikler, er det ellers mange sider med vanlig fast småstoff i form av våre spalter Bransjenytt, Nytt om navn, Produkter, Websiden og Verden Rundt.
God lesning!
Du kan abonnere på Horeca her.
"