Horeca omslag 03 10 NETT

Årets tredje utgave av Horeca på vei

Årets tredje utgave av Horeca er nå på vei til abonnentene. En stor seksjon av denne utgaven er viet hoteller, og vi har besøkt noen litt uvanlige hoteller, for å se hvordan ting gjøres på disse hotellene. Både citizenM og Inntel Hotels (forsiden av denne utgaven) skiller seg markant ut fra massen av hoteller verden over.

Publisert

Horecas førsteside i nummer 3 2010. (Foto: Morten Holt/layout: Tove Sissel Larsgård)

Foruten disse to har vi også en reportasje fra Rica Hotel Kristiansund og fra The Embassy Suites Hotel i Mexico City, som beskriver seg selv som et trendhotell med kvalitet og service fra øverste hylle – og bare tilbyr suiter.

Hytte i lerketrærne

Men vi har besøkt også andre noe uvanlige overnattingssteder. Tretopphytta Lerk er den av Norske Vandrerhjem, og vi våger å påstå den aller meste spesielle.

Les mer om tretopphytta Lerk i Horeca nummer 3 2010.

Bocuse d’Or Europe 2010

Bocuse d’Or Europe 2010 nærmer seg med stormskritt, og Norges deltaker Gunnar Hvarnes er i de siste forberedelsesukene før det store kokkemesterskapet. Det arrangeres i Geneve i Sveits i begynnelsen av juni.

Du kan lese mer om Bocuse d`Or Europe i Horeca nummer 3 2010.

Bli abonnent på Horeca nå.

Akevitt året rundt

Vertshuset Østkantfolk er en forholdsvis nystartet restaurant på Grønland i Oslo. Innehaverne og daglig leder Kim Le satser veldig på det norske, og restauranten tilbyr blant annet en akevittmeny uten sidestykke i landet. Her serveres det akevitt hele året.

Les mer om Vertshuset Østkantfolk i Horeca nummer 3 2010.

Typebedrift og portrett

Det er tyngre tider for horecabransjen, og igjen vanskeligere for oss å finne bedrifter som gjør det markant bedre enn andre.

Nå fant vi Elgstua i Elverum, som ligger midt i smørøyet i krysset ved Terningmoen, og drar nytte av trafikken både til Trysil og Østerdalen.

Elgstua er vår typebedrift denne gangen. Samtidig er vertskapet, Siri og Jon Tømte, vårt dobbeltportrett denne gangen.

Storkjøkkenfusjon

Foodtech Interiør og Storkjøkken og AE Storhushold har slått seg sammen, og blitt en svært så markant aktør i storkjøkkenmarkedet.

I denne utgaven kan du lese mer om hva som skjedde da Ole Henrik Eftedal i AE Storhushold og Raymond Wiig i Foodtech fant hverandre.

88 sider

I tillegg er det mye annet interessant lesestoff i den 88 sider store utgaven.

Av andre større artikler nevner vi en reportasje fra Gravdal Sykehus i Lofoten, der vi også har besøkt Kræmmervika Rorbuer, Icebar Oslo, restauranten Oldemors Karjol på Jevnaker, der du som gjest faktisk kan kjøpe inventaret (!) og fra restaurant Mats&Martin på Vollen i Asker. Vi har også besøkt Kongsfjord Landhandel & Kafé, en sommerkafé med en helt spesiell fiskesuppe.

Faste spalter

Som vanlig er det masse lesestoff i de faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Norden Rundt, Verden Rundt, Selskapsnytt, Produkter, Bransjekalender og messenytt og Verden Rundt.

God lesning

Du kan abonnere på Horeca her.

"
Powered by Labrador CMS