Horecaomslag0212 B

Nytt Horeca på vei til abonnentene

Årets andre magasinutgave av Horeca i 2012 er nå på vei til våre abonnenter. Her kan du blant annet lese om kokkeelevene på Rosthaug videregående skole i Åmot, som sto for store deler av bespisningen under VM i Vikersund.

Publisert

Forsiden på Horeca nummer 2 2012. (Foto: Hans Degerdal/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Kokkelinja på Rosthaug videregående skole satser stort. Siste helga i februar serverte skolen 400 kresne pressefolk under skiflygings-VM i Vikersund, og de landet trygt.

Les hele saken i Horeca nummer 2 2012

Bli abonnent på Horeca her

Rhônedalen

Rhônedalen er det nest største område for dyrking av kvalitetsvin i verden etter Bordeaux, og er Frankrikes nest største vinregion etter Bordeaux.

Rhônedalen har et varierende landskap hvor romere og paver har dyrket vin gjennom århundrer, et område hvor flere av verdens mest etterspurte viner dyrkes. Noen hevder dette var det første sted som ble beplantet under vindruens vandring nordover mot Bourgogne.

Les mer om vinene fra Rhônedalen i en 4-siders reportasje i Horeca nummer 2 2012

Hotellkjede i vinden

Ifølge Tripadvisors lesere er det Comfort-hotellene i Norge som er de mest hippe i Norge. Hele tre av de fem beste i kåringen er Comfort-hoteller.

Aller best ut kommer Comfort Hotel Square, kjedens nye hotell i Stavanger. Det kan du lese om i Horeca nummer 2 2012. Der kan du også lese Comfort Grand Hotel Central, kjedens nye storstue i Oslo, som åpner i slutten av april.

Typebedrift

De holder humøret oppe og kostnadene nede – og er landets mest lønnsomme overnattingssted. Cochs Pensjonat sitter igjen med et årsresultat på 35-40 prosent – år etter år.

Cochs Pensjonat er vår typebedrift i dette nummeret.

Faste spalter

Videre finner du større reportasjer fra Renaa Restauranter, Steigen Vertshus, Hammerfest og McDonalds, samt portrett med Dan Steffen Aasen, som har startet som direktør på Rica Park Hotel i Stavanger – for å nevne noen av reportasjene.

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Horecatrender, Norden Rundt, Verden Rundt, Selskapsnytt, Produkter, Bransjekalender og Messenytt.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

Du kan også abonnere gratis på nyhetsbrev fra Horecanytt.no her

"
Powered by Labrador CMS