Bok Wenches kjøkken
Bok Wenches kjøkken

TV-Wenche med ny kokebok

Wenche Andersen er mest kjent fra TV2-programmet «God morgen Norge», og sin rolle i morgenprogrammet har hun utnyttet fullt ut i sin nye kokebok Wenches Kjøkken. Dette er hennes sjuende bok, men hun klarer fortsatt å produsere noe nytt.

Publisert

Wenche Andersen med ny kokebok. (Foto: Mattis Holt)

Denne gangen har den prisbelønte TV-kokken nemlig fått med seg God morgen Norge-gjester til å komme med sine favorittretter, noe som hjelper på variasjonen.

Wenche Andersen. (Foto: Morten Holt)

Tipsene kommer fra blant annet Øyvind Alsaker, Kristin Skogheim, Kim Kolstad og Finn Schjøll – hvor sistnevnte også kommer med noen «bordtips».

Les også: Wenche har kokkelert seg inn i folkets hjerter

Hverdagsmat

Wenches Kjøkken setter søkelyset på hverdagsmaten, men også andre retter for vennebesøk eller til kjæresten er med å preger kokeboken. Ingredienser som fisk, reker, blåskjell og kylling er med for å gjøre kokeboken sunn og kostholdstilpasset – men også lekre desserter gir hvem som helst vann i munnen.

Norske mattradisjoner er heller ikke glemt, for blant annet kjøttkaker, erter, kjøtt og flesk er med.

Kapitlene

Kapitlene Boken er delt opp i forskjellige matanledninger. Først kommer hverdagsmaten, etterfulgt av fredagskos og søndagsmiddagen. Middag for to, guttas kvalitetsmiddag og mat til mange er det også satt av plass til. Turmat hører også til, sammen med hjemmebakt – og helt til slutt «bordtips» fra Finn Schjøll.

"

Her er mat som kan serveres til både små og store anledninger. Mat som skal småkoke en hel dag, og retter som kan lages på 1-2-3. Lettere sagt, en kokebok for alle.

Antall sider: 215

Forlag:Cappelen Damm

Pris: 379 kroner

Webside:www.wencheskjøkken.no

Les mer om denne boka og flere andre i Horeca nummer 8 2010.

Vil du bli abonnent på Horeca? Klikk her

Vil du abonnere på gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS