FlyingCulinaryCircus

Flying Culinary Circus med nye produkter

Med produkter som ”Engangsgrill med lunte”, ”Grisegode knaskepoteter”, ”Hamburgerbrød med digge frø” og ”Hjemmelaget Barbi Ku saus” skal  Flying Culinary Circus lage sirkus i mathyllene i sommer.

Publisert

Flying Culinary Circus lanserer nye produkter.

– Dette blir en av våre måter å spre matglede til folket i hverdagen på. Mat trenger ikke være så høytidelig, bare det er knakende godt, sier grønnsaksekspert i gruppa, Tor Jørgen Kramprud Arnesen.

FCCs visjon har hele tiden vært å dele moroa med matlaging.

Vil lage bedre produkter

"VI har plukket ut enkelte grillprodukter som vi mener har manglet i butikkhyllene, i tillegg til eksisterende produkter som rett og slett kunne gjøres mye bedre i dagligvarebutikkene, som for eksempel aioli og spareribs", melder kokkegruppa.

Først ut er en serie på ni matprodukter som rulles ut i hele Meny- og Ultrakjeden i mai.

– Spennende og annerledes

– Vi har stor tro på at dette vil selge bra. Produktene er klassikere som fremstår som spennende og annerledes. Ssmtidig blir et enda enklere å lage et god sommermåltid, sier katergoridirektør Einar Gundersen i Meny-Ultra-kjeden.

Flying Culinary Circus

FCC, verdens første og eneste omreisende kokkegruppe har de siste seks årene kokt seg gjennom mer enn 40 land og spredt matglede.

Gruppa består av urte- og grønnsaksekspert Tor Jørgen Kramprud Arnesen, kjøttekspert Hans-Kristian Larsen, fiskeekspert Trond Svendgård og saus- og suppeekspert Mathias Spieler Bugge.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS