Andreas Viestad Ekte mat (4) NETT
Andreas Viestad Ekte mat (4) NETT

Folkeopplysning og kokebok fra Viestad

Kjendiskokken Andreas Viestad har kommet med et nytt matverk. Denne gangen står han bak boka Ekte mat, som er et omfattende kunnskapsverk med et vell av oppskrifter – alt gjennomsyret av matglede og en velfundert matideologi. Ekte mat er folkeopplysning og kokebok i ett.

Publisert

Ekte mat av Andreas Viestad. (Foto: Morten Holt)

For Viestad handler ekte mat om nytelse, om gleden av å spise god mat – aller helst hver eneste dag, om mat som får oss til å kjenne tilfredshet og velvære. Og for at maten skal være ekte må den ha en historie, et opphav – som vi kjenner til.

– Hva trenger vi egentlig for å lage ekte mat? undrer Viestad, og svarer: – Jo, kunnskap og handling. Vet vi noe om maten, er det lettere å tilberede den. Har vi vært med på å gjøre noe ekstra for måltidet vi spiser, det være seg å dyrke noe i hagen, i balkongkassen eller på verandaen eller sanke noe som finnes i naturen rundt oss, da har vi skapt glede rundt bordet.

250 oppskrifter

I boka finner du mer enn 250 oppskrifter, beskrivelse av mer enn 25 forskjellige grønnsaker og 20 forskjellige fiske- og skalldyrslag.

Her har Viestad stappet inn så mye informasjon at du ikke blir ferdig med den på noen dager. Dette er en bok det er meningen du skal plukke frem og hente inspirasjon fra.

Matjournalist

Andreas Viestad er matjournalist i Dagbladets Magasinet og er også kjent fra sommerprogrammer på TV. Han har gitt ut en rekke kokebøker tidligere, deriblant Hvordan koke vann, Norsk mat, Smak av krydder og Bordet fanger.

Med seg som hjelper har han fotograf Mette Randem. Hun er en pribelønnet fotograf , og arbeider også fast sammen med Viestad i Dagbladet.

Ekte mat

Forfatter: Andreas Viestad

Antall sider: 512

Forlag: Cappelen Damm (Cappelendamm.no)

Pris: 449 kroner

"
Powered by Labrador CMS