SundbytunetKart

Sundbytunet åpnes 11.11.11

I likhet med Rock City i Namsos er det også offisiell åpning av Sundbytunet i sentrum av Jessheim 11.11.11. Den offisielle åpningen av stedet starter fredag og pågår hele helgen.

Publisert

Kart over Sundbytunet, som åpnes offiiselt denne helgen. (Illustrasjon: Sundbytunet)

Grunnsteinen for stedet ble lagt ned i låven 15. juni i år, og denne helgen blir det mange forskjellige aktiviteter i forbindelse med den offisielle åpningen av Sundbytunet.

Les mer om helgens program på Sundbytunet her

Gründer og daglig leder

Daglig leder og gründer for nyskapningen på Jessheim er Kjersti Romsaas Sundby.

"

Kjersti Romsaas Sundby er daglig leder for nyskapningen Sundbytunet på Jessheim. (Foto: Sundbytunet)

– Mitt mål er å skape et ”levende” tun midt i en by her på Jessheim i Ullensaker. Et tun hvor du kan bli inspirert, få inntrykk og hygge hver dag. Et utvalg av nisjeforretninger, kunst og kultur, håndtverk og stor lokal forankring håper jeg kan bidra til å gi deg og dine en opplevelse når du besøker oss, skriver hun på hjemmesiden.

Sundbytunet byr på mange bygninger og rom – egnet for forskjellige aktiviteter. Du kan lese mer om blant annet Storstua, der det er plass til 120 personer, her.

Trekker til seg kompetanse

Sundbytunet har også knyttet til seg nye ansatte. Stedets ferske baker Erlend Løkken Volden (31) kommer fra Baker Brun i Oslo. Han har også erfaring fra flere små håndverksbakere.

Dessuten er Geir S. Kilen ansatt som kjøkkensjef. Kilen, som opprinnelig kommer fra Kristiansand, har blant annet erfaring fra Norwegian Cruice Line og Hilton.

Egen brygger

Sundbytunet har også ansatt bryggeren Frank Werme, med tiltredelse høsten 2011. Frank kommer fra suksessbryggeriet Nøgne Ø, Det kompromissløse bryggeri i Grimstad, for å starte opp på Sundbytunet på Jessheim. Sundbytunet har lagt til rette for brygging og destillering med servering på tunets mange serveringssteder.

Les mer om de ansatte her

"
Powered by Labrador CMS