Horecaomslag0711

Horeca nummer 7 på vei

Den sjuende og nest siste utgaven av Horeca i 2011 er nå på vei til våre abonnenter. Du finner mange interessante temaartikler, deriblant om Spania (tomater og vin etc.), akevitt og storkjøkken.

Publisert

Omslaget på Horeca nummer 7 2011. (Foto: Colourbox.com/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Vi har tatt for oss Spania over mange sider i dette nummeret. Foruten at vi har fulgt tomatproduksjonen hos en bedrift, har vi også besøkt Freixenet utenfor Barcelona. Vi har dessuten sett nærmere på spanske viner.

Venter på kjeft!

Onda på Aker Brygge tar sikte på å bli landets neste restaurant med to stjerner i Guide Michelin.

Vi har besøkt restauranten, og i reportasjen kommer det blant annet frem at Terje Ness nå venter på kjeft – for prisnivået.

Nytt matfaglig senter

Nå har også Østfold fått sitt matfaglige senter og gastronomiske sentrum. I regi blant andre Brede Hemma på Fredrikstad Storkjøkkensenter ble det hele åpnet i oktober.

Les mer om dette i Horeca nummer 7 2011.

Bli abonnent på Horeca

Det er knallhard kamp om hotellgjestene i Harstad. Vi har besøkt Clarion Collection Hotel Arcticus, og også portrettert hotelldirektør Benny Jakobsen, som tiltrådte stillingen 1. oktober.

Andre større reportasjer

Foruten de nevnte reportasjene, finner du blant annet større reportasjer fra NM i kokkekunst 2011, de store messen Anuga i Tyskland og HOST i Milano, samt at vi på produktsidene omstaler noen av høstens nye bøker som er aktuelle for bransjen.

Østlandske Storhusholdning ble arrangert i midten av oktober. Du kan se bilder og lese om hva som skjedde i Hamar de to dagene messen pågikk.

Vår typebedrift denne gangen er Moysand Familiecamping mellom Grimstad og Fevik.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Horecatrender (der vi denne gangen har sett nærmere på situasjonen i Nord-Afrika), Norden Rundt, Verden Rundt, Selskapsnytt, Produkter, Bransjekalender og Messenytt.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

Du kan også abonnere gratis på nyhetsbrev fra Horecanytt.no her

"
Powered by Labrador CMS