OmslagHoreca0611

Horeca nummer 6 på vei

Den sjette utgaven av Horeca i 2011 er nå på vei til våre abonnenter. En stor del av bladet er viet Østlandske Storhusholdning, som arrangeres i oktober. Samtidig finner du tema storkjøkken, samt vintema fra Piemonte i Italia.

Publisert

Omslaget på Horeca nummer 6 2011. La Morra i Piemonte. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

I Piemonte finner vi blant annet Barolo. Bare navnet får vinelskere verden over til å himle med øynene. For den italienske Nebbiolo-vinen har en høy stjerne hos de aller fleste som kan vin. Foruten Nebbiolo domineres vinproduksjonen også av en annen mørkeblå drue, Barbera, samt den grønne Moscato d’Asti-druen.

Les mer i Horeca nummer 6 2011

Besøk hos Skeie

Geir Skeie har gjennomført sin første sesong på Brygga 11 i Sandefjord.

– Det har gått over all forventning. Hvem skulle på forhånd tro at vi ville ha 250 gjester innom på en vanlig mandag i juni eller august eller 200 innom på en søndag!? sier han. Omsetningen vil passere 10 millioner kroner for restauranten som bare har åpent halve året.

2011 har vært et godt år for Geir Skeie. Hele sommeren har det vært stappfullt i den nye restauranten i Sandefjord, og lørdag 17. september giftet han seg med Katrine Borg Larsen, nå Katrine Borg Skeie. Det skjedde på Braastads slott i Frankrike

Bli abonnent på Horeca her

Storkjøkkentema

Foruten flere sider om kommende Østlandske Storhusholdning, finner du også flere andre storkjøkkensaker i dette nummeret.

Vi har blant annet besøkt Storkjøkkensenterets base i Ofoten i Nordland.

Andre større reportasjer

Foruten de nevnte reportasjene, finner du blant annet større reportasjer fra Frogner House i Oslo, om Flying Culinary Circus – som har suksess verden over, og om et naturreservathotell på Madagaskar – for å nevne noen.

Vår typebedrift denne gangen er Jægtvolden Fjordhotel i Nord-Trøndelag. Stedets daglige leder Ole Edv. Slapgaard er portrettert i dette nummeret.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Horecatrender, Norden Rundt, Verden Rundt, Selskapsnytt, Produkter, Bransjekalender og Messenytt.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

"
Powered by Labrador CMS