HorecaOmslag0112-2

Årets første Horeca på vei til abonnentene

Den første utgaven av magasinet Horeca i 2012 er nå på vei til våre abonnenter. Det er to store hovedtemaer i magasinet; Gardermoen som hotelldestinasjon og Champagne. Les også om en ny og vi tror banebrytende nyhet for hotellrommene; en vippbar seng – slik at renholdet blir vesentlig enklere.

Publisert

Gardermoen har i løpet av de siste 15 årene utviklet seg til bli en meget viktig hotelldestinasjon i Norge.

De senere årene har flyplassdestinasjonen flere store norske store byer, og det er nå bare Oslo og Bergen som er større hotelldestinasjoner i Norge målt i antall rom enn Gardermoen. Spesielt når det gjelder kurs og konferanse er Gardermoen blitt et svært attraktivt møtested.15 hoteller og overnattingssteder som ligger så nær hovedflyplassen at det går pendelbusser (shuttle buss) i Gardermoen-området, tilbyr nå over 3430 hotellrom.

Les mer om Gardermoen-hotellene i Horeca nummer 1 2012

Bli abonnent på Horeca her

Typebedrift

Et av hotellene på Gardermoen går såpass godt økonomisk at det plasserer seg på pallen når det gjelder drift for hele Norge: Rica Hotel Gardermoen.

Typebedriften i dette nummeret er derfor dette hotellet, og vi har også portrettert den unge hotelldirektøren, André Pettersen, opprinnelig nordlending, men som har ledet hotellet i ett og et halvt år.

Champagne

Champagne-distriktet er sentrum for fremstillingen av Frankrikes kanskje mest berømte vin – Champagne.

Champagne-området ligger i den nordlige delen av Frankrike, ca 10-15 mil nordøst for Paris, rundt byene Reims og Epernay, adskilt av elvedalen Marne.

Les mer om Champagne i en 4-siders reportasje i Horeca nummer 1 2012

Lettere renhold på hotellene

Et nytt vippbart sengeunderstell skal forenkle hverdagen for renholdere på hoteller og overnattingssteder. I tre måneder er det testet på Røros Hotell.

Firmaet Spinaxi AS med gründer Jon Olav Prøsch i spissen installerte det vippbare understellet på 10 av rommene på Røros Hotell i november, og tilbakemeldingene fra både renholdere og ledelse på hotellet er positive. Den helt enkle løsningen gjør den tyngste delen av renholderens arbeid til den enkleste.

Les mer i Horeca nummer 1 2012

Bli abonnent på magasinet Horeca her

Faste spalter

Videre finner du større reportasjer fra Mathallen, Bocuse d`Or Europe, som er like rundt hjørnet, og om hvordan du på best mulig måte skal føre bedriften over på yngre krefter eller andre hender.

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spaltene Bransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Horecatrender, Norden Rundt, Verden Rundt, Selskapsnytt, Produkter, Bransjekalender og Messenytt.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her

Du kan også abonnere gratis på nyhetsbrev fra Horecanytt.no her

"
Powered by Labrador CMS